Kerst

Deluxe kerstbuffet

Tijdens de feestdagen, wanneer vreugde en gezelligheid de lucht vullen, heten wij u graag welkom in het Van der Valk Palace Hotel. Tijdens de feestdagen draait het niet alleen om gezelligheid, maar ook om de smaakvolle culinaire ervaringen.

Bij het Van der Valk Palace Hotel streven we ernaar om uw kerstdiner onvergetelijk te maken. Ons kerstdinerbuffet op kerstavond en 1e kerstdag is een ware traktatie voor uw smaakpapillen. Bij aanvang wordt u verwelkomd met een heerlijk glas bubbels om de avond feestelijk in te luiden. Hierna zal u betoverd worden door de uitgebreide selectie van verrukkelijke voorgerechten, smakelijke hoofdgerechten en een feestelijk dessertbuffet. Elk gerecht is zorgvuldig bereid met hoogwaardige ingrediënten en vakkundig samengesteld om uw kerstviering extra speciaal te maken. Bij aanvang ontvangt u een heerlijk glaasje bubbels!

Aan entertainment is ook gedacht. De Kerstman is van de partij en er zal live muziek worden verzorgd tijdens het diner. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er leuke activiteiten geregeld!

Wanneer is het deluxe Kerstbuffet?

Kerstavond, 24 december Aanvang 19:00 uur
1e Kerstdag, 25 december Aanvang 19:00 uur

Prijzen

Prijs per kind tot en met 2 jaar Gratis
Prijs per kind 3 tot en met 12 jaar €29,50
Prijs per volwassenen €89,00
Het buffet is inclusief koffie, thee, water en vruchtensappen.   

Reserveer een tafel

 

Andere kerstactiviteiten

Wilt u liever genieten van een deluxe kerstontbijt? Dan zijn wij op 1e en 2e kerstdag natuurlijk voor u geopend. Of ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement, waarbij het Deluxe Kerstbuffet inbegrepen is! 

Bekijk alle kerstactiviteiten

Mocht u vragen hebben over de reservering of het ontbijt, dan kunt u mailen naar info@noordwijk.valk.com of bellen naar +31(0)71 365 3000.

 

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen we geen voorkeuren aannemen voor de grootte of locatie van uw tafel tijdens het Deluxe Kerstbuffet. We reserveren altijd een gezellige tafel voor u en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
  • Voor groepen van meer dan 10 personen kunnen we niet altijd één lange tafel garanderen.
  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 9 december te hebben ontvangen. 
  • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 9 december;
  • Wijzigingen in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen kunnen tot uiterlijk 18 december worden doorgegeven.