Green Key-Certificaat Goud

Duurzaamheid is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het Palace Hotel wil meer doen dan wat de wet- en regelgeving vereist. Daarom combineren wij onze aandacht voor uw comfort-ervaring met speciale inspanningen voor natuur en milieu. Denk aan een structureel verantwoorde omgang met schoonmaakmiddelen, energie en water.

De Green Key normering is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals 2015-2030 van de Verenigde Naties. Onafhankelijke keurmeesters zien erop toe dat dat certificaathouders hun keurmerk waarmaken.

Goede doelen en community

Als hotel weten we ons aan de hele wereld te verbinden. Dus ook aan de delen van de wereld waar luxe en comfort geen alledaagse zekerheden zijn. Wij steunen diverse goede doelen waaronder de drinkwaterprojecten van Made Blue. Lokaal zijn we verbonden aan evenementen als seniorlunches (NL Doet) en de Spinningmarathon voor de Dirk Kuijt Foundation.

Duinenhoning van ons dak

Het gaat goed met de bijenkolonie in de voor hen bestemde daktuin. In zes jaar tijd is het aantal harde werkers al verdrievoudigd. In het najaar en de winter zorgt de imker dat onze gevleugelde gasten niets tekort komen. Vanaf het voorjaar tot eind augustus zijn de bijen volop aan het werk in Noordwijks groene omgeving: bestuiving van planten en bomen! De nectar die zij winnen, zorgt voor een honing waarin je de Noordzee terug proeft. Dit unieke natuurproduct serveren wij uiteraard aan onze gasten.