Meeting&Events

Meeting Noordwijk aan Zee

Het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust. Het Van der Valk Palace Hotel ligt in de Nederlandse Bollenstreek, vlakbij Leiden, Den Haag en Amsterdam.

U kunt kiezen uit 13 gerenoveerde zalen, die gebruikt kunnen worden als boardrooms, trainingsruimten, vergaderzalen, expositieruimten en private dining rooms.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van audiovisuele apparatuur, een stijlvolle foyer en breakout lounges.

FACILITEITEN

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over 120 hotelkamers in verschillende luxe types, een congrescentrum met 13 multifunctionele vergaderzalen, een restaurant en een loungebar. Daarnaast is er een fitnesscentrum en een zwembad. Het gehele hotel beschikt over gratis wifi en parkeergelegenheid, sommige plaatsen hebben een oplaadpunt voor elektrische auto's.

VERGADERINGEN

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is uitermate geschikt voor zowel de zakelijke markt als voor de particuliere gast. Conferenties, vergaderingen, feesten, recepties, alles is mogelijk in onze prachtig gerenoveerde zalen. De diversiteit en flexibiliteit van onze vergaderzalen en de ervaring van ons Sales team zorgen voor een perfect verloop van uw bijeenkomst. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Offerte aanvragen