COMING SOON

Binnenkort opent Weleda haar eigen Weleda City Spa in het van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Momenteel zijn zij druk bezig met de voorbereidingen voor het ontwikkelen van een unieke plek waar je heerlijk tot rust kan komen. In de toekomst kunt u hier 100% natuurlijke massages of gezichtsbehandelingen vinden.   

Alle producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat zij geloven dat natuurlijke producten de beste zorg voor jou en jouw huid bieden. De Weleda City Spa zal gericht zijn op eerlijkheid en duurzaamheid. Denk hierbij aan duurzame en natuurlijke materialen als hout, bamboe, papier en klei.  

Alle behandelingen bij Weleda zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je terug in de massageritmes, die enerzijds door het wezen van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werken deze behandelingen zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd, welke behandeling je ook zal kiezen.   

Wij adviseren u om onze website en social media in de gaten te houden voor de opening van de  Weleda City Spa. We hopen u graag te verwelkomen in de toekomst!