Dorpjes hoppen

Ontdek de gezellige dorpjes in de Bollenstreek. Wanneer u in Noordwijk bent, bevindt u zich in de zogenoemde Bollenstreek. De Bollenstreek staat bekend om zijn prachtige bollenvellen. Onder de Bollenstreek vallen verschillende gemeenten zoals Noordwijk, Katwijk, Teylingen, Hillegom en Lisse.

Bezoek de badplaatsen uit de Bollenstreek zoals Noordwijk en Katwijk. Geniet van kilometers strand, prachtig duingebied en kleurrijke bloemenvelden. Ontdek ook de dorpjes aan de Kagerplassen. Warmond is een prachtig authentiek dorp gelegen aan de Kaag. Je kan in Warmond heerlijk wandelen langs het water maar ook tussen de bossen. Op zoek naar een leuke wateractiviteit? In Warmond kunt u verschillende watersporten beoefenen of een sloep huren.

Natuurlijk kunt u ook genieten van de vele bollenvelden in de Bollenstreek. Bezoek bijvoorbeeld Lisse, het historisch centrum van de wereldwijde bloembollenhandel en vestigingsplaats van het Keukenhof.

Bezoek de prachtige bollenvelden en onderneem verschillende activiteiten in de omgeving van Noordwijk! Alle dorpjes hebben een gezellig centrum met terrasjes waar u kunt genieten van de omgeving.

U kunt de verschillende dorpjes gemakkelijk met de (elektrische)fiets of met onze e-chopper bezoeken.

Meer informatie