High Tea

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Bij ons kun je heerlijk genieten van een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige lekkernijen.

Onze high tea biedt een scala aan heerlijke lekkernijen. Denk hierbij aan traditionele scones, verschillende macarons en smeuïge muffins. Bovendien maakt onze pattisier de lekkerste gebakjes. Perfect om te combineren met de ruime keuze uit onze theesoorten.

Daarnaast kan je genieten van een selectie van verse mini sandwiches, wraps en quiches. Onze high tea is afhankelijk van het seizoen, dus u kunt altijd wat nieuws verwachten. Houd er daarom rekening mee dat de samenstelling van de high tea kan verschillen van wat er op de foto staat, maar we garanderen je dat ze absoluut niet minder smakelijk zijn.

De high tea wordt aangeboden in restaurant Vloed, Vloed Loungebar, the Winery en met mooi weer natuurlijk op het terras.

Reserveren

Onze high tea is beschikbaar voor reserveringen vanaf 2 personen, van 12:00 tot 17:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om minimaal 3 dagen van tevoren te reserveren.

De prijs voor de high tea bedraagt €29,50 per persoon, inclusief onbeperkt koffie of thee. Eventuele andere consumpties worden apart berekend op basis van wat je hebt genoten.

Heeft u allergenen? Vermeld deze allergenen bij het reserveren van uw tafel. 

Reserveer uw tafel via de onderstaande knop:

Reserveer uw tafel

Meer zin in een lunch of diner? Bekijk hier het menu