Zwembad & Sauna Van der Valk Hotel Noordwijk

Zwembad & Sauna

Water doet wonderen. Ons Zwembad & Sauna gedeelte biedt u de genoegens van een zwembad, een sauna en een Turks stoombad.

  • Gebruik van een handdoek is verplicht
  • Het dragen van badkleding is verplicht
  • Hanteer een juiste hygiëne (douchen, toiletgebruik, grondig handen wassen)
  • Wij willen u vragen het Zwembad & Sauna gedeelte bij vertrek netjes achter te laten
  • Dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur
  • Adults Only (vanaf 18 jaar) van 19:00 tot 23:00 uur.

Zwembad

Geniet van ons compacte zwembad (7 x 4 meter) met dubbele jetstream. 

Sauna en Turks stoombad

Ontdek onze heerlijke sauna en Turks stoombad. De sauna wordt verwarmd tussen de 65 en 90 graden en de luchtvochtigheidsgraad is ongeveer 10%. Daarentegen is een Turks stoombad tussen de 43 en 49 graden en is de luchtvochtigheidsgraad maar liefst 100%. Zowel de sauna als het Turks stoombad hebben voordelen voor uw lichaam. Zo helpt het bij het ontspannen van de spieren en werkt het stress verlagend. 

Renovatiewerkzaamheden eerste kwartaal 2024.

Momenteel zijn wij het hotel nόg mooier aan het maken en vinden er tijdens uw verblijf enige renovatiewerkzaamheden plaats. Vanwege deze werkzaamheden kunt u tijdelijk geen gebruik maken van ons zwembad gedeelte. Deze werkzaamheden zullen starten vanaf 8 januari.

Wellicht had u gebruik willen maken van het zwembad tijdens uw verblijf, daarom bieden wij een alternatief zwembad aan op loopafstand in een nabijgelegen hotel. Daarnaast zullen wij onze spa faciliteiten openstellen op basis van beschikbaarheid, zoals de infraroodsauna of het magnesium voetenbad. Meer informatie kunt u tijdens uw verblijf navragen bij onze spa medewerkers. Yumi Spa & Wellness zal gedurende deze periode ook speciale aanbiedingen hebben voor ons magnesium experience en floatsessies.

YUMI Spa & Wellness

Wij bieden onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Mocht u meer informatie wensen betreft onze verbouwing klik dan hier.