Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Palace Hotel Noordwijk

Overnachten met het gezin

Slapen

Logeer samen met het hele gezin bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Onze familiekamer is voorzien van een woon- en slaapgedeelte en een ruime badkamer met douche in bad. Daarnaast beschikken wij over een familiesuite, voorzien van een balkon, een apart woon- en slaapgedeelte, een Kingsize bed en 2 aparte 1-persoonsbedden. De badkamer beschikt over een bad en douche. Voor de allerkleinste is het natuurlijk mogelijk om een kinderbedje te plaatsen in de kamer.

Culinair genieten

Eten

Kom heerlijk dineren met het hele gezin bij restaurant Vloed in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Geniet van een heerlijk gezinsdiner met het Timo Toekan Menu. Dit kindermenu is afgeleid van de bekende Van der Valk kaart. De kinderen kunnen genieten van een gevarieerde maaltijd die afgestemd is op hun voorkeuren. Op deze manier kan de hele familie genieten van een heerlijk diner tijdens een verblijf aan de Nederlandse kust.

Leuke activiteiten in de omgeving

Plezier

Ontdek de leukste kinderactiviteiten voor tijdens uw verblijf in Noordwijk. Zin in een dagje pretpark? Neem een bezoekje aan Familiepark Drievliet of Duinrell. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is het eerste hotel aan de Nederlandse kust. Geniet van een heerlijk dagje strand en bouw de mooiste zandkastelen. In de winter kunnen kinderen lekker uitwaaien en ontspannen met een warme chocomelk. Naast alle leuke activiteiten in de omgeving van Noordwijk hebben wij ook verschillende kinderfaciliteiten in het hotel.

Speciale kinderhoek

Miniclub

Op verdieping -1 hebben wij een speciale kinderhoek ingericht waar kinderen kunnen spelen. Er is onder andere een ballenbak, een klimtoestel en een spelletjeswand. De kinderhoek bevindt zich dichtbij ons restaurant en onze bar, zodat u rustig van uw eten en drinken kunt genieten terwijl de kinderen lekker spelen.