Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot vele andere deals, niet kosteloos geannuleerd worden.

Keukenhof arrangement 2024

Inclusief entreekaartje

De miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten, verspreid over de verschillende paviljoens, zorgen voor ruim 32 hectare aan kleur en geur. U kunt hier genieten van fantastische bloemenshows, bloeiende bloemen en de grootste beeldentuin van ons land. Met dit unieke arrangement geniet u van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt en diner en natuurlijk een entreekaartje van Keukenhof!

Vrolijk Voorjaar arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Noordwijk is in het voorjaar een betoverende bestemming vol schoonheid, plezier en levendigheid. Ontdek ons Vrolijk Voorjaar arrangement voor het perfecte verblijf in Noordwijk. Overnachting(en), ontbijt & diner zijn inbegrepen in het arrangement. U hoeft enkel nog te genieten!

Laad even helemaal op voor de nieuwe week met onze Zondag Special! Wandelen over het strand, door de duinen of door het bos. Er zijn opties genoeg bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Zien we u zondag?