Welcome to a new chapter in hospitality

Welkom bij Van der Valk Palace hotel Noordwijk. Ons eerste hotel aan de Nederlandse kust. Sinds augustus 2021 hebben wij als familie het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee overgenomen. Het hotel is gelegen bij het waanzinnige strand en de levendige boulevard van deze badplaats.

Renovatiewerkzaamheden eerste kwartaal 2024

Momenteel zijn wij het hotel nόg mooier aan het maken en vinden er tijdens uw verblijf enige renovatiewerkzaamheden plaats. Vanwege deze werkzaamheden kunt u tijdelijk geen gebruik maken van ons zwembad gedeelte. Deze werkzaamheden zullen starten vanaf 8 januari.

Wellicht had u gebruik willen maken van het zwembad tijdens uw verblijf, daarom bieden wij een alternatief zwembad aan op loopafstand in een nabijgelegen hotel. Daarnaast zullen wij onze spa faciliteiten openstellen op basis van beschikbaarheid, zoals de infraroodsauna of het magnesium voetenbad. Meer informatie kunt u tijdens uw verblijf navragen bij onze spa medewerkers. Yumi Spa & Wellness zal gedurende deze periode ook speciale aanbiedingen hebben voor ons magnesium experience en floatsessies. 

YUMI Spa & Wellness

Wij bieden onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Bouwen aan de toekomst

Gelijk na de overname in de zomer van 2021 zijn wij gestart met het opzetten van een wensenlijst om het hotel een upgrade te geven. Het proces, van idee tot uitwerking, vergt veel voorbereiding en tijd. Halverwege 2022 zijn er diverse ruimtes in het hotel gerenoveerd en uitgebreid. Hierbij kreeg het gehele interieur en techniek een upgrade en is de keuken, het restaurant en de lobby verbouwd. Ook zijn we de faciliteiten in het hotel verder gaan uitbreiden. Naast YUMI Spa & Wellness en het zwembad hebben we ook een wijn- en cocktailbar geopend en is er een grote kidsclub voor kinderen tot 16 jaar. Met deze vernieuwingen willen wij er voor zorgen dat dit Van der Valk hotel past binnen de Van der Valk-standaard, maar wel een geheel eigen sfeer en identiteit heeft waarbij wij de verwachtingen van al onze gasten overtreffen! Lees hieronder de gehele tijdlijn van nu tot in de geschiedenis en houdt deze pagina in de gaten voor de laatste verbouwingsupdates.