PT Room Noordwijk

PT Room is een exclusieve boetiek gym dat mensen met een sportieve doelstelling of hulpvraag helpt op weg te helpen met het bereiken van zijn/haar doel. Hotelgasten kunnen kosteloos gebruik maken van onze fitness. 

De fitness beschikt over aparte kleedruimten met douches voor mannen en vrouwen. Na uw training kunt u even tot rust komen in onze bar. 

Training

PT Room beschikt over gloednieuwe professionele fitnessapparatuur, geschikt voor cardiotraining en en krachttraining. U kunt in onze PT Room  natuurlijk vrij trainen, maar er is ook de mogelijkheid om personal training te krijgen. Naast de training biedt PT Room ook coaching voor het behalen van uw doelen.

Small group training

Helemaal afgemat worden tijdens een training met een kleine groep? Ook dat is mogelijk. Probeer de training ‘booty circuit’ en train al uw bilspieren voor esthetiek, kracht en stabiliteit. Wilt u zich helemaal uitleven tijdens het boksen? Probeer de ‘HIIT boxing’ training!

Geniet na het sporten in onze Swimming Pool Area van het zwembad, de sauna of een Turks stoombad. Of ga ultiem ontspannen met een behandeling bij YUMI Spa & Wellness (enkel beschikbaar met reservering)

Toegang vanaf 16 jaar!

Luxe sportschoolketen in Nederland

Lidmaatschap PT Room Noordwijk

Lees hier meer informatie over een lidmaatschap bij PT Room Noordwijk. In onze sportschool kunt u onder andere vrij trainen, krijgt u small group training en kunt u deelnemen aan groepslessen. Ontdek ook de andere voordelen van een lidmaatschap bij PT Room Noordwijk.