Ontdek de magnesium experience

YUMI Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness is de perfecte plek om even weg te zweven van de dagelijkse drukte en u helemaal te ontspannen. Bij YUMI draait alles om magnesium. Ontdek onze unieke magnesium experience of geniet optimaal in onze float. Daarnaast verkopen wij ook Permsal magnesium producten zodat u zich ook thuis kan beschermen tegen een magnesiumtekort. De zorgvuldig samengestelde behandelingen zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt.

5 behandelingen in 1

Magnesium Experience

De Magnesium Experience bestaat uit vijf behandelingen en een magnesiumrijke smoothie. De experience begint met een voetenspa, dit wordt gevolgd door een lichaamspakking met infrarooddeken. Hierna is het tijd voor een andullatiemassage wat bijzonder geschikt is voor mensen met diverse pijnklachten. Geniet tussendoor van een magnesiumrijke smoothie. De experience eindigt met een infrarood sauna en het floaten.

Ultiem ontspannen

Floaten

Wilt u even helemaal ontspannen? Floaten is de perfecte manier om volledig tot rust te komen. Het is een unieke beleving waarbij u wordt gedragen door magnesiumzout. Floaten heeft meerdere positieve effecten zoals het ontspannen van de spieren, rust in het brein en het stresshormoon cortisol daalt. Daarnaast is floaten ook zeer goed tijdens de zwangerschap en voor mensen die veel sporten.

Happy mineral

Voordelen magnesium

YUMI Spa & Wellness staat volledig in het teken van magnesium. Magnesium heeft vele voordelen. Ten eerste vermindert het stress. Magnesium helpt namelijk bij het ontspannen van spieren, bloedvaten, zenuwstelsel en hersenen. Daarnaast zorgt magnesium voor een energie boost. Het mineraal helpt bijvoorbeeld bij het vrijmaken van energie uit voeding. Bovendien vermindert magnesium spierspanning, wat leidt tot het kalmeren en herstellen van spieren na sportprestaties.

YUMI Spa & Wellness

Reserveer uw behandeling

Kom helemaal tot rust bij YUMI Spa & Wellness. Reserveer uw behandeling en ontdek alles over magnesium. Vermeld de code WELKOMYUMI in de opmerkingen van de reservering om gebruik te maken van de openingsactie voor de Magnesium Experience. De openingsactie loopt tot 1 maart 2024.