Magnesium Experience

Ontdek de Magnesium Experience bij YUMI Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness is geopend! Volg een pad van diverse behandelingen waarin magnesium centraal staat. De experience zal ervoor zorgen dat u volledig ontspant, alle stress van u afglijd en uw lichaam optimaal kan herstellen. Het pad bestaat uit vijf behandelingen en een magnesiumrijke smoothie. De Magenesium Experience duurt ongeveer 2,5 uur. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen.

Voetenspa
Geniet van een warm voetenbad van 37 graden met zuivere Permsal magnesiumkristallen. De magnesium wordt optimaal opgenomen via de voeten. Kom direct tot rust en geniet van een heerlijk kopje thee.

Lichaamspakking met infrarood deken
Na de voetenspa krijgt u een lichaamspakking van magnesium sport gel. Hierna zal de infrarood deken over u heen worden geplaatst. De infrarood deken brengt warmte en rust en zorgt dat de poriën worden geopend waardoor magnesium optimaal wordt opgenomen. Wanneer u geniet van de pakking in combinatie met de infrarooddeken zal er een gezichtsmasker worden aangebracht. Dit gezichtsmasker bestaat ook uit magnesium en Aloë Vera. Kortom, pure ontspanning en rust.

Andullatiemassage
De andullatiemassage is een massagebank die werkt met een lage frequentie trillingen in combinatie met infraroodtechnologie. Deze unieke combinatie van warmte en trillingen heeft een gunstig effect op de huid, cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en resulteert in diepe spierontspanning. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met diverse pijnklachten, zoals rugpijn, migraine, spierspanning en gewrichtspijn.

Magnesiumrijke smoothie
Geniet van een heerlijke magnesiumrijke smoothie in onze prachtige lounge.

Infrarood sauna
Als u tot rust bent gekomen in de lounge gaat u naar de infraroodsauna. De warmte (max. 50 graden) en infrarood golven geven diepe ontspanning in de spieren en versnelt het spierherstel proces.

Floaten
Ervaar een gevoel van gewichtsloosheid en ultieme ontspanning in het floatbad. Floaten ontstresst, herstelt het lichaam en brengt diepe ontspanning in een volledig prikkelarme omgeving.

SOLO/DUO Magnesium Experience

De Magnesium Experience is zowel SOLO of DUO te boeken. Alle behandelingen zijn gemaakt om twee volwassen personen te behandeling. De Magnesium Experience creëert een unieke band en biedt een moment van diepe verbondenheid. Het is een geweldige gelegenheid om samen te ontspannen, te praten of gewoon in stilte van elkaars gezelschap te genieten.

Goed om te weten

Het is aan te raden een eigen badjas, slippers en handdoek mee te nemen. Het is ook mogelijk een pakket met badjas, handdoek en slippers bij ons te huren voor € 12,50. 

Boek uw behandeling