Magnesium Relax Booster

Ontsnap aan de dagelijkse drukte met onze nieuwe behandeling: YUMI Relax Booster!

Geniet van 1,5 uur pure verwennerij bij YUMI Spa & Wellness! Onze YUMI Relax Booster bestaat uit drie behandelingen. Begin met een rustgevend voetenbad met magnesium en een kopje heerlijke Noordwijkse thee. Ervaar daarna de lichaamspakking met een ontspannende gezichtsmassge en sluit af op ons andullatiemassage matras.

Magnesium is het enige lichaamseigen mineraal dat ons lichaam laat ontspannen, ontstressen en opladen. Tijdens onze Relax Booster krijgt u drie verschillende behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van magnesium en warmte zodat het mineraal effectief wordt opgenomen. Op deze manier kan u even ultiem ontspannen, ontstressen en opladen!

Wat zijn de voordelen van de Magnesium Relax Booster?

  • De Magnesium Booster neemt maar 1,5 uur in beslag om te ontspannen

  • Het is een boost voor uw magnesium

Relax, recharge, energize!

Lees hieronder meer over de drie behandelingen van de Magnesium Relax Booster:

Voetenspa

De Relax Booster begint met een Magnesium Voetenspa. De warmte van het bad in combinatie met de magnesiumkristallen zorgen ervoor dat de opname van de magnesium wordt geoptimaliseerd en u direct ontspant. Geniet daarbij tijdens deze behandeling van een heerlijk kopje thee.

Lichaamspakking met infrarooddeken en gezichtsmassage

Tijdens deze behandeling krijgt u allereerst een lichaamspakking van magnesium. Hierna zal de infrarood deken over u heen worden geplaatst. De infrarood deken brengt warmte en rust en zorgt dat de poriën worden geopend waardoor magnesium optimaal wordt opgenomen. Wanneer u geniet van de pakking in combinatie met de infrarooddeken zal er een gezichtsmassage worden gegeven. Kortom, pure ontspanning en rust.

Andullatiemassage

De andullatiemassage is een massagebank die werkt met een lage frequentie trillingen in combinatie met infraroodtechnologie. Deze unieke combinatie van warmte en trillingen heeft een gunstig effect op de huid, cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en resulteert in diepe spierontspanning. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met diverse pijnklachten, zoals rugpijn, migraine, spierspanning en gewrichtspijn.

Lees hier meer informatie over de behandelingen YUMI Spa & Wellness

Prijzen

SOLO Magnesium Booster €69,50
DUO Magnesium Booster €139,-

Reserveer uw behandeling