DUURZAAMHEID BIJ VAN DER VALK PALACE HOTEL NOORDWIJK

EEN GROENE TOEKOMST VOOR GASTVRIJHEID

Van der Valk werkt al vier generaties lang aan het vormgeven van de toekomst van gastvrijheid. Daarbij is duurzaamheid voor ons uitgegroeid tot een belangrijke kernwaarde. Ons geloof gaat verder dan alleen het bouwen van succes op korte termijn, we investeren ook in een duurzame toekomst. Wij vinden het erg belangrijk dat we de wereld leefbaar houden voor huidige en volgende generaties. Daarom hebben wij verschillende duurzame oplossingen in het hotel. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan meer over onze duurzame initiatieven:

Onze duurzame initiatieven

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk zijn we hard bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk zonder vermindering van onze gastvrijheid. We zijn er namelijk van overtuigd dat gastvrijheid en duurzaam ondernemen naadloos samen kunnen gaan en dat kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken. Lees hieronder meer over onze duurzame initiatieven:

Duurzaam Van der Valk Noordwijk

GoForest

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk bieden wij onze gasten de mogelijkheid om ‘groen’ te kiezen. Hierbij stimuleren wij gasten die langer dan één nacht verblijven om de tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan om zo water en energie te besparen. Wanneer gasten hiervoor kiezen planten wij hier als hotel een boom voor terug via GoForest.

Duurzaam Van der Valk Noordwijk

Green Key

Mede door het implementeren van onze duurzame initiatieven heeft Van der Valk Palace Hotel Noordwijk met trots het Green Key Gold certificaat ontvangen! Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Dit certificaat staat voor het belang dat wij hechten aan duurzaamheid en laat zien dat wij net een stap bewuster omgaan met de natuur en het milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Duurzaam Van der Valk Noordwijk

Bijen

Ons hotel heeft hele bijzondere gasten op het dak, namelijk: de honingbijen. Dankzij onze imker kunnen we namelijk genieten van onze eigen, overheerlijke Palace honing. Onze Palace honing wordt ook gebruikt in verschillende gerechten op de kaart.

Duurzaam Van der Valk Noordwijk

Elektrische laadpalen

Een ander belangrijk aspect van duurzaamheid bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is het stimuleren van milieuvriendelijk transport. Ons hotel biedt verschillende oplaadpunten voor elektrische auto's. Hiermee moedigt het hotel gasten en medewerkers aan om te kiezen voor duurzamer vervoer.

Duurzaam Van der Valk Noordwijk

Proeftuin Noordwijk & Euro-Toques

Bij Restaurant Vloed geloven we in de kracht van lokale ingrediënten. Daarom gebruikt ons keukenteam bij de bereiding van onze gerechten zo veel mogelijk ingrediënten uit de omgeving. Hierdoor steunen we met het kopen van lokale producten ook nog eens de lokale economie en zijn we minder belastend voor het milieu. Eerlijk, duurzaam en lokaal! Restaurant Vloed maakt daarom ook deel uit van Proeftuin Noordwijk en mag het restaurant met trots het Euro-Toques logo dragen.

DUURZAAM OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK PALACE HOTEL NOORDWIJK

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk streven we ernaar om duurzaamheid te integreren in elk aspect van ons bedrijf. Geniet van een comfortabel en duurzaam verblijf in een groene omgeving. Samen bouwen we aan een groenere toekomst in Noordwijk en omstreken.

Boek uw overnachting