Duurzaamheid bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Wij vinden het erg belangrijk dat we de wereld leefbaar houden voor huidige en volgende generaties. Daarom hebben wij verschillende duurzame oplossingen in het hotel!

Één oplossing daarvan is dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om ‘groen’ te kiezen. Hierbij stimuleren wij gasten die langer dan één nacht verblijven om de tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan om zo water en energie te besparen. Wanneer gasten hiervoor kiezen planten wij hier als hotel een boom voor terug via GoForest.

Daarnaast hebben wij het Green Key Gold certificaat! Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met dit keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo hebben wij een samenwerking met Proeftuin Noordwijk, maken wij gebruik van warmtepompen, maken wij minder gebruik van plastic verpakkingen en ga zo maar door.

Ook heeft ons hotel hele bijzondere gasten op het dak, namelijk: de honingbijen. Hierdoor kan iedereen in het restaurant genieten van onze heerlijke zelf geproduceerde honing.

Dit is slechts een greep uit de dingen die wij ondernemen om zo duurzaam mogelijk met de wereld om te gaan. Meer informatie over onze duurzame ontwikkelingen vind u via onderstaande opties.

Duurzame iniatieven