Parkeren

WIST U DAT?

Het in heel Noordwijk betaald parkeren is?
Daarom vragen alle hotels in Noordwijk een parkeervergoeding.

De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt:
Rondom het Van der Valk Palace Hotel is het 7 dagen per week, 24 uur betaald parkeren à € 3,00 per uur.

PARKEREN BIJ HET HOTEL

Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvan 6 oplaadpunten voor elektrische auto's. Parkeren op het terrein is tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid. Deze parkeergarage is beveiligd en daarnaast stap je in de winter ook in een lekker warme auto. Kom je in de zomer bij ons langs, dan staat je auto de gehele dag beschut en blijft deze ook heerlijk koel. 

  • Parkeren in onze parkeergarage is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen betaling; van maandag tot en met zondag. Indien u een kamerreservering heeft gemaakt via www.valknoordwijk.nl bedragen de parkeerkosten €17,50 per auto per nacht. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats en/of parkeerplaats voor elektrisch opladen is niet mogelijk.

  • Heeft u een kamer geboekt via een andere boekingswebsite dan zijn de kosten €24,50 per nacht.

  • Op verdieping -1 hebben we 6 oplaadpunten voor elektrische auto's. U kunt hier gebruik van maken met uw oplaadpas. 

    Boekt u via onze website met uw Valk Loyal Account? Dan ontvangt u van ons een korting à € 2,50. De parkeerkosten bedragen in dat geval €15,- per auto per nacht.

  • Voor gasten die ons restaurant/bar bezoeken, bieden wij u graag een gratis parkeerkaart aan tot maximaal 4 uur.

  • Voor alle overige bezoeken geldt ons uurtarief à €2,50 per uur. Deze kosten kunt u bij onze receptie voldoen.

  • Van der Valk Palace Hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of schade aan uw voertuig, waardoor parkeren op uw eigen risico is.

GOED OM TE WETEN:

Op de dag van vertrek krijgt u bij de receptie een uitritkaart, deze zal dan nog de gehele dag geldig zijn om uit te rijden.