Green Key

"Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist."

Er zijn drie verschillende niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen wij hebben ingevoerd, hoe hoger het niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij het Green Key Gold certificaat hebben!

Voorbeelden van onze duurzame initiatieven:
- Minder papiergebruik
- Minder plasticverpakkingen
- Warmtepompen
- Warmteterugwinning op verschillende manieren
- Samenwerkingen met onder andere Proeftuin Noordwijk

Bekijk hier onze duurzame acties!

Daarnaast verplichten de medewerkers zich hun werkzaamheden uit te voeren in overeenstemming met de vastgestelde procedures en het daarbij behorende beleid van de onderneming en dit bovendien als vanzelfsprekend te beschouwen.

Groene opties
Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om ook ‘groen’ te kiezen. Hierbij stimuleren wij bijvoorbeeld gasten die langer dan één nacht verblijven, tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan om water en energie te besparen. Dit kunnen zij aangeven bij de receptie, in de kamer maar ook via onze WebApp!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Duurzaamheid en continuïteit zijn twee kernwaarden die gezamenlijk worden gedeeld binnen de familie van der Valk. Het bouwen aan een duurzame toekomst zorgt ervoor dat de volgende generaties binnen de Van der Valk familie onze hotels kunnen blijven voortzetten en verbeteren.

Bekijk onze MVO verklaring hier

Uw ideeën
De wereld om ons heen blijft veranderen en daarom blijven wij graag meebewegen. Heeft u ideeën hoe we ons hotel nog groener kunnen maken? Laat het ons gerust weten via een e-mail naar info@noordwijk.valk.com.

Volg ons
Benieuwd naar nieuws over ons hotel en de duurzame acties? We posten regelmatig op onze socials. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Wilt u meer informatie over het Green Key keurmerk? Kijk dan op: www.greenkey.nl