Fietsverhuur Noordwijk

Ontdek de omgeving van Noordwijk

Lekker er even tussenuit? Bij Hotel Noordwijk kunt u verschillende fietsen huren! Wij beschikken over een afgesloten parkeergarage waar u uw fiets kunt stallen en eventueel kunt opladen als u een E-bike heeft. 

Normale fiets

Een normale fiets kunt u huren voor maar €15,- per dag. Deze dienen vooraf gereserveerd te worden bij de receptie of op deze websiteAlleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. 

E-bike

U huurt al een e-bike voor € 29,50 per dag. De e-bikes dienen vooraf gereserveerd te worden bij de receptie of op deze website. Alleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. 

Ontdek de mooiste fietsroutes in de buurt van Noordwijk. Wat dacht u van een fietstocht langs de duinen of een fietsroute vol historie?

Bekijk hier de fietsroutes

Fietsarrangement

Ontdek ons fietsarrangement. Met dit arrangement geniet u 2 of 3 nachten van een zalige overnachting in ons hotel en culinaire diners in ons restaurant. Naast het fietsarrangement bieden wij ook een E-Bike arrangement aan met dezelfde voordelen. Als hotelgast mag u kosteloos gebruik maken van de Swimming Pool Area en fitness. Zo geniet u optimaal van uw minivakantie.

Meer informatie