E-choppers huren bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Ontdek de omgeving van Noordwijk met een toffe e-chopper! Rijd met de wind door de haren over de boulevard van Noordwijk en langs prachtige bloemenvelden in de regio.

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven tweewieler. Een e-chopper wordt aangedreven door een elektrische motor en is uitgerust met een oplaadbare batterij. Hierdoor is er geen brandstof nodig en produceert de e-chopper geen schadelijke uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor de traditionele scooters en motoren.

Met een e-chopper kun je met gemak snelheden bereiken tot ongeveer 25 km per uur. Ze zijn eenvoudig te bedienen, met een gaspedaal en handremmen, vergelijkbaar met een gewone scooter. Bovendien hebben de e-choppers een comfortabele zitpositie en zijn ze uitgerust met brede banden en vering, waardoor ze geschikt zijn voor zowel korte als langere ritten.

De belangrijkste punten voor het huren van een e-chopper:

  • U heeft een rijbewijs nodig, dit kan een auto, motor of scooter rijbewijs zijn;
  • Er mogen maximaal 2 personen op: een volwassene en een kind van 8-15 jaar (max gezamenlijke gewicht is 130 kg)
  • Het dragen van een helm is verplicht  
  • De e-choppers gaan 25 km per uur
  • Huurtarief: vanaf €35,00 voor 3 uur 

Routes

In Noordwijk zijn talloze mooie fietsroutes te vinden die ook te rijden zijn met de e-choppers. Neem bijvoorbeeld de Hollandse Bloemroute. Hier kunt u genieten van de prachtige tulpenvelden en bollenstreken. Kijk daarnaast ook naar de Literaire Route aan Zee. Tijdens deze route maakt u kennis met verschillende schrijvers en literaire helden die een band hebben met Noordwijk. Bekijk hier alle mooie routes.

Reserveer hier een E-chopper