Uitgebreid lunchbuffet

Ontdek het uitgebreide lunchbuffet van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! U kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan verschillende soorten brood, wraps, salades, belegde broodjes en warme gerechten. Ons lunchbuffet biedt diverse vlees, vis en vegetarische opties. Evenals heerlijke sappen, koffie en thee. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en andere meetings. 

Ook als u niet als (zakelijke) gast in ons hotel verblijft, kunt u – wanneer dit georganiseerd wordt – gebruik maken van het lunchbuffet op weekdagen. Indien er geen lunchbuffet wordt georganiseerd, kunt u natuurlijk terecht voor een à la carte lunch in ons restaurant.

Prijzen

Voor slechts €24,50 per persoon kunt u deelnemen aan ons uitgebreide lunchbuffet. Deze prijs is inclusief koffie, thee en verschillende vruchtensappen.

Reserveren

Wilt u deelnemen aan ons heerlijke lunchbuffet? Raadpleeg onze reserveringssysteem en kies een datum, het aantal personen en de gewenste tijd. Als uw voorkeursdatum en -tijd niet beschikbaar zijn, bekijk dan de 'andere beschikbare data' voor alternatieve mogelijkheden. Als het lunchbuffet beschikbaar is, kunt u meteen een tafel reserveren in ons restaurant Vloed.

Reserveren