Eten & Drinken

Restaurant Vloed

Of het nu gaat om een stevig ontbijt, een heerlijke lunch of een culinair diner; bij restaurant Vloed kunt u de hele dag genieten! Kom naar ons prachtig vernieuwde restaurant en laat je verwennen!

Lunch

Onze kaart varieert van heerlijke soepen, salades, koude- en warme gerechten. Ook voor een vegetarische lunch bent u bij ons restaurant aan het juiste adres!

Bekijk onze lunchkaart

Diner

Geniet met vrienden, familie, bekenden of collega’s van een heerlijk diner bij ons restaurant Vloed. Met een gevarieerde menukaart bent u bent u verzekerd van een heerlijke avond vol culinaire verassingen. 

Bekijk onze dinerkaart

Proeftuin Noordwijk

In Proeftuin Noordwijk laten Noordwijkse chefs zich inspireren door seizoensgebonden producten die lokaal gekweekt zijn. In Proeftuin Noordwijk starten negen restaurants in de gemeente Noordwijk met het doorvertalen van de culinaire traditie van de Tuin van Holland. Restaurant Vloed neemt hieraan deel met een (h)eerlijk en lokaal gerecht. Kom het gerecht proeven in restaurant Vloed!

Euro-Toques

Met trots zijn wij aangesloten bij Euro-Toques, een keurmerk uitsluitend voor de beste restaurants van Nederland. Om aangesloten te zijn bij Euro-Toques moet je als restaurant aan veel eisen voldoen en onder andere werken met pure, (h)eerlijke producten uit de omgeving  en duurzaam ondernemen met oog voor de natuur. Elk lid van Euro-Toques heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar samen delen we één gemeenschappelijke passie; koken met (h)eerlijke producten uit de omgeving. In Noordwijk zijn slechts twee restaurants met dit prachtige keurmerk. We zijn maar al te trots dat wij één van deze restaurants mogen zijn.

Reserveer een tafel