Binnenzwembaden

Iets te koud voor het strand, maar wel zin om te zwemmen? Buiten ons eigen Aqua Center in het hotel, zijn er ook verschillende binnenzwembaden in de omgeving!

Binnenzee Noordwijk

Nog geen plannen op zondag? Iedere zondag kan je bij Binnenzee Noordwijk vrijzwemmen van 10:00 tot 15:00. In de vakanties worden er vaak verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kijk hiervoor op de website of op de Facebook-pagina van Binnenzee Noordwijk. 

Het zwembad ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Aquamar Katwijk

Wilt u een dagje uit met de kinderen? Bij Aquamar kunt u zich prima vermaken. Lekker vrijzwemmen in het recreatiebad, glijden van de waterglijbaan en genieten in de verwarmde whirlpool of het stoombad.

Aquamar beschikt over drie baden en heeft een waterglijblaan met lichteffecten, thema’s en muziek. Voor de kleinste kinderen is er een peuterbassin met verschillende speelelementen. U kunt tijdens het bezoek even pauzeren met een koude of warme versnapering.

Vanaf het Van der Valk Palace Hotel is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid naast het zwembad beschikbaar voor uw auto.

Poelmeer Oegstgeest

Zin in een heerlijk dagje zwemmen? Bij Poelmeer kunnen zowel kinderen als ouders lekker spelen en spetteren in het zwembad. Naast het recreatiebad beschikt Poelmeer over een wedstrijdbad, instructiebad en een baby- en peuterbad.

Het zwembad is tijdens het vrijzwemmen gevuld met speelmaterialen. Daarnaast kunt u glijden van de 35 meter lange waterglijbaan en ontspannen in de whirlpool of de jetstreams. Daarnaast is er een gratis Turks stoombad en kunt u in de zomer genieten van de zon op de ligweide.

Vanaf het Van der Valk Palace Hotel is het ongeveer 15 minuten rijden met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid naast het zwembad beschikbaar voor uw auto.

Wasbeek Sassenheim

Zin in een dagje waterpret? De Wasbeek heeft een subtropisch recreatiebad, spartelbad en een wedstrijdbad. Daarnaast is het zwembad vaak gevuld met spelmateriaal of een uitdagend opblaasopject.

Zin in nog meer uitdaging? Probeer de iSlide! Dit is een interactieve glijbaan met 3D-effecten, thema’s, muziek en games. Na de glijbaan kunt u genieten in de whirlpool of stoomcabine (gratis).

Vanaf het Van der Valk Palace Hotel is het ongeveer 18 minuten rijden met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid naast het zwembad beschikbaar voor uw auto.