Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Onze faciliteiten

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Kijk voor de openingstijden en mogelijkheden bij de desbetreffende faciliteit. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! 

Neem contact op

magnesium experience

YUMI Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness is geopend! Volg een pad van diverse behandelingen waarin magnesium centraal staat. De experience bestaat uit vijf verschillende behandelingen en een magnesiumrijke smoothie. Lees meer over de behandeling en over de voordelen van magnesium. 

Fit & Wellness

Zwembad & Sauna

Ons Zwembad & Sauna gedeelte biedt u de genoegens van een compact zwembad (7 x 4 meter) met dubbele jetstream, een sauna en een Turks stoombad.

In magnesiumzout

Floaten

Gewichtloos zonder prikkels drijven in een magnesiumbad. Klinkt heerlijk toch?

Fit & Wellness

Fitness

In dit ruim opgezette fitness center vindt u volop uitdagingen. Overdag is er persoonlijke begeleiding aanwezig. Op inschrijving kunt u deelnemen aan diverse sportklassen.

Verhuur

Fatbike

Noordwijk per fiets verkennen? Vanaf nu is dat ook mogelijk met een Fatbike bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Met hun opvallende brede banden en robuuste uitstraling verken je op een avontuurlijke manier de omgeving.

Van der Valk Palace Hotel heeft beneden een speciale kinderhoek ingericht waar de kinderen lekker kunnen spelen. Er is onder andere een ballenbak, een klimtoestel en een spelletjeswand.

Vervoer

Parkeren

Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvan 6 oplaadpunten voor elektrische auto's.

Verhuur

E-choppers

Ontdek de omgeving van Noordwijk met een toffe e-chopper! Rijd met de wind door de haren over de boulevard van Noordwijk en langs prachtige bloemenvelden.

Bij Hotel Noordwijk kunt u verschillende fietsen huren! Wij beschikken over een afgesloten parkeergarage waar u uw fiets kunt stallen en eventueel kunt opladen als u een E-bike heeft. 

We hebben een gehandicapten toegankelijke eenpersoonskamer. De kamer voor mindervalide is volledig uitgerust. 

U kunt uw verblijf nóg specialer maken door een van onze upgrade-pakketten bij te boeken. Ga voor romantisch extraatje of een minibar pakket. 

Huisdieren

Honden

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons hotel. Bij het inchecken ontvangt u een hondentas met wandelroutes, poepzakjes en een lekkere hondensnack!

Verblijf

Gratis WiFi

In het gehele hotel beschikt u over gratis draadloos internet!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten