Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Onze faciliteiten

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Kijk voor de openingstijden en mogelijkheden bij de desbetreffende faciliteit. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! 

Neem contact op

Bij Van der Valk Palace Hotel kunt u genieten van ultieme ontspanning met een gloednieuw Zwembad en Sauna gedeelte. Hotelgasten hebben gratis toegang tot de moderne fitnessruimte, perfect voor een goede workout. Bij YUMI Spa & Wellness ervaart u onder andere de magie van het floaten in een bad met Magnesium.

Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness biedt een exclusief wellnessconcept dat volledig draait om magnesium. Al het magnesium dat we gebruiken is afkomstig van Permsal magnesium.

Bekijk hieronder onze (magnesium) behandelingen:

Floaten
Magnesium Experience
Relax Booster
Ontspanningsmassage

Ontdek de omgeving

Verhuurmogelijkheden

Ontdek de omgeving van Noordwijk met een toffe e-chopper! Rijd met de wind door je haren over de boulevard van Noordwijk en langs prachtige bloemenvelden. Naast e-choppers verhuren we ook (elektrische) fietsen en fatbikes, zodat je op jouw favoriete manier kunt genieten van alles wat Noordwijk te bieden heeft.

Van der Valk Palace Hotel heeft beneden (op verdieping -1) een speciale kinderhoek ingericht waar de kinderen lekker kunnen spelen. Er is onder andere een ballenbak, een klimtoestel en een spelletjeswand. Daarbij bieden wij ook speciale familiekamers en een familiesuite aan. Natuurlijk kunnen kinderen ook gezellig mee dineren in Restaurant Vloed met het Timo de Toekan menu! Lees ook meer over de leukste uitjes met Kids in de omgeving van Noordwijk. 

Parkeren, WiFi & duurzaamheid

Extra faciliteiten

Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvan 6 oplaadpunten voor elektrische auto's. Daarbij kunt u overal in het hotel gebruik maken van gratis WiFi. Enkele duurzaamheidsinitieven zijn onze deelname aan GoForest en het Green key Gold Certificaat.

Extra's tijdens uw verblijf

Upgrade uw verblijf

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk bent u welkom met uw trouwe viervoeter voor een ontspannen verblijf. Upgrade uw ervaring met speciale pakketten zoals het romantisch- of minibar pakket. Daarbij is ons hotel rolstoeltoegankelijk en hebben wij een mindervalide kamer voor comfortabel verblijf voor iedereen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten