Meeting & Events

Semmy's bar

Welkom bij Semmy’s bar, dé ultieme bestemming voor gezelligheid en vermaak!

Onze zojuist gerenoveerde bar biedt de perfecte ruimte voor verschillende activiteiten. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een lunch, een private dinner of een walking dinner, Semmy’s bar heeft het allemaal!

Onze ruimte is perfect geschikt voor borrels en (bedrijfs)feestjes, en kan groepen tot wel 90 personen herbergen. Met een eigen bar die een brede selectie drankjes biedt, daglicht dat een aangename ambiance creëert, en een binnentuin voor een vleugje buitenlucht, is onze locatie veelzijdig en flexibel voor al uw behoeften.

Semmy’s bar staat bekend om plezierige avonden vol vermaak. Van het organiseren van een pubquiz om de kennis van uw collega's, vrienden of familie te testen, tot het beleven van een onvergetelijke karaoke-ervaring waarbij u uw verborgen zangtalent kunt laten schitteren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Of u nu een gezellig samenzijn wilt creëren of een knallend feest wilt vieren, onze ruimte biedt de perfecte setting voor elk evenement. Dus kom langs bij Semmy’s bar en ontdek zelf de veelzijdigheid en gastvrijheid die onze locatie te bieden heeft. We kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Offerte aanvragen