Welkom bij Semmy’s bar, dé ultieme bestemming voor gezelligheid en vermaak!

Onze zojuist gerenoveerde bar biedt de perfecte ruimte voor verschillende activiteiten. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een lunch, een private dinner of een walking dinner, Semmy’s bar heeft het allemaal!

Zoekt u een plek waar zowel zakelijke als persoonlijke momenten tot hun recht komen? Semmy’s bar is een unieke privéruimte, geschikt voor elke gelegenheid. Of u nu een formeel diner, een bruisend feest of een intieme babyshower of high tea wil organiseren, Semmy’s bar is de perfecte plek voor gezelligheid en vermaak!

De bar is ideaal voor elk evenement, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst met vrienden of een groter feest met wel 90 personen. Met een eigen bar, daglicht en knusse patio biedt deze ruimte tal van mogelijkheden voor diverse activiteiten.

Semmy’s bar staat bekend om plezierige avonden vol vermaak. Van het organiseren van een pubquiz om de kennis van uw collega's, vrienden of familie te testen, tot het beleven van een spetterend feest met een DJ.  

Of u nu een gezellig samenzijn wilt creëren of een knallend feest wilt vieren, onze ruimte biedt de perfecte setting voor elk evenement. Dus kom langs bij Semmy’s bar en ontdek zelf de veelzijdigheid en gastvrijheid die onze locatie te bieden heeft. We kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Offerte aanvragen