PT Room Noordwijk

Welkom bij PT Room Noordwijk, uw luxe boetiek sportschool in het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

PT Room is een luxe sportschool met meerdere vestigingen in Nederland. PT Room staat voor professionele begeleiding en personal training. Onze doelstelling is om iemand met een sportieve doelstelling of hulpvraag op weg te helpen naar het bereiken van zijn/haar doel.

Waarom kiest u voor PT Room Noordwijk?

Onze kernwaarden zijn klantgericht, toegankelijk, betrokken en professioneel. Bij PT Room Noordwijk heerst een huiselijke sfeer, waardoor we een prettige omgeving creëren waarin leden zich welkom voelen. Door onze kleinschaligheid zijn we zeer betrokken bij onze leden en ontstaat er een hechte community waarin iedereen welkom is.

Een blijvende lifestyle verandering

Bij PT Room Noordwijk streven we naar een blijvende lifestyle verandering met professionele begeleiding. Ons team beschikt niet alleen over kennis van sport, maar ook van de juiste voedingskeuzes en stressmanagement. Een gezonde lifestyle gaat namelijk verder dan alleen sporten. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u een gratis schema met begeleiding om zo uw doelen te behalen.

Personal Training

Hoe lang en hoe vaak moet ik trainen? Welke spiergroepen moet ik trainen? Welke oefeningen moet ik doen? Hoe gebruik ik de apparaten? Dit zijn vragen die veel mensen hebben. Personal training is niet alleen geschikt voor beginnende sporters, maar ook voor degenen die al langer trainen. Tijdens de PT krijgt u een vaste trainer toegewezen die met alle kennis een doordacht en op maat gemaakt schema maakt. De oefeningen worden uitgelegd, gecontroleerd en we zullen u tot het uiterste motiveren. Wilt u liever een PT in de vorm van Small Group PT voor maximaal vier personen, ook dit is mogelijk. Personal training valt niet onder het abonnement en hier zijn extra kosten aan verbonden.

Groepslessen

Naast vrij trainen of personal training kunt u ook deelnemen aan een van onze groepslessen:

 • HIIT Boxing Training: Een uitdagende les waarin u op beginnersniveau bokst tegen pads of stootkussens, ideaal voor uw conditie.
 • Booty Circuit: Deze les richt zich op het versterken en vormen van uw billen en benen.
 • Skill X: Een intensieve circuittraining die zowel uw kracht als uithoudingsvermogen verbetert.

Een membership bij PT Room Noordwijk bestaat uit:

 • Deelnemen aan groepslessen
 • Vrij trainen in de gym
 • Personal training of Small Group PT (tegen extra betaling)
 • Gebruik van een clubhanddoek
 • Gebruik van douches en producten
 • Een flesje koud water tijdens het sporten
 • Koffie en thee in onze bar
 • Een eiwitshake na de training

PT Room Noordwijk is gevestigd in ons hotel op verdieping -3 (voorheen club Vitality).

 

Gratis proeftraining

Nieuwsgierig naar onze sportschool? Meld u aan voor een gratis proeftraining via het formulier hieronder. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak bij PT Room Noordwijk. Tot snel!

Verplicht veld