Tulip Experience Amsterdam

Bij de Tulip Experience Amsterdam ontdekt u de magie van Nederlands bekendste bloem: de tulp!

Het familiebedrijf achter de Tulip Experience Amsterdam teelt al ruim 70 jaar tulpen. Sinds  2019 kunnen bezoekers de magie van de tulp zelf ervaren. Bij de Tulip Experience Amsterdam geniet u van een betoverende showtuin, leert u alles over de tulp in het museum en plukt u uw eigen bosje tulpen in de Indoor plukkerij.

De Tulip Experience Amsterdam is geopend van 21 maart 2024 t/m 12 mei 2024.

Showtuin

Bij de showtuin van Tulip Experience Amsterdam geniet u van maar liefst 1 miljoen tulpen en wel 700 verschillende soorten. Maak een bijzondere foto tussen de tulpen vanaf de speciale fotopunten.

Museum

Leer alles over de tulpen in het museum van de Tulip Experience Amsterdam. Van de geschiedenis tot het kwekersproces, alles komt voorbij. U kunt het museum ook ontdekken met onze audiotour. Deze is beschikbaar in 9 talen.

Indoor plukkerij

In de indoor plukkerij van Tulip Experience Amsterdam kunt u uw eigen bosje tulpen plukken om mee naar huis te nemen. Dit bosje tulpen is inbegrepen in de ticketprijs. Erg leuk als herinnering voor thuis!

En er is meer..

Neem een korte pauze met een kop koffie, een heerlijke lunch of typisch Nederlandse lekkernijen bij coffeecorner ‘De Witte Zwaan’. Of scoor de leukste tulpensouvenirs bij de streekmarkt.

Daarnaast is er ook voor kinderen genoeg te doen. De kinderen kunnen spelenderwijs alles leren over de tulp door middel van een speurtocht. Klinkt leuk toch?

Mogelijkheden bij Tulip Experience Amsterdam

De Tulip Experience Amsterdam biedt naast een regulier bezoek, ook verschillende mogelijkheden aan. Zo krijgen groepen vanaf 15 personen 10% groepskorting. Daarnaast is het mogelijk om hierbij een koffie- of luncharrangement te boeken. Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken waarbij u gedurende 45 minuten alles over de tulp leert van een van de tourguides.

De Tulip Experience is vanaf het hotel gemakkelijk bereikbaar met de auto, het OV of met de fiets. TIP: huur uw (elektrische) fiets bij het hotel.

Voor meer informatie over de Tulip Experience Amsterdam en het boeken van tickets, klikt u op de onderstaande knop.

Meer informatie