Westfield Mall of the Netherlands

The Mall of the Netherlands is een groot winkel- en recreatiecomplex gelegen in Leidschendam, nabij Den Haag. The Mall of the Netherlands is een van de grootste winkelcentra in Nederland en is onlangs helemaal verbouwd tot een prachtig winkelcentrum.

Het winkelcentrum bestaat uit veel verschillende winkels met een breed scala aan producten en merken, van mode en elektronica tot interieurdecoratie en lifestyleartikelen. Naast het van winkelen, biedt The Mall of the Netherlands verschillende vrijetijds- en entertainmentopties voor bezoekers van alle leeftijden. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het selfiemuseum of ontspan in de spa. In The Mall of the Netherlands is ook een bioscoopcomplex, met de nieuwste filmpremières voor degenen die na een dagje winkelen wat entertainment zoeken. Daarnaast organiseert het winkelcentrum gedurende het hele jaar verschillende evenementen, tentoonstellingen en activiteiten.

Een van de kenmerkende elementen van het winkelcentrum is de Fresh! versmarkt, waar bezoekers kunnen genieten van verschillende lekkernijen. Buiten de versmarkt zijn er verschillende restaurants waar u tijdens het winkelen kan pauzeren.

Voor de kinderen is er onder andere een kinderopvang, speelplekken, verschoonstations, kolfruimtes en een kinderwagenuitleen. The Mall of the Netherlands is een winkelbestemming die de behoeften en interesses van mensen van alle leeftijden vervult.

Er stoppen bussen en trams voor de deur en er is gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op de website van het winkelcentrum.

Meer informatie