Musea

Ontdek de verschillende musea in de omgeving.

Reis door de mens

Corpus

Ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de mens. Ontdek samen met uw gezin hoe het menselijk lichaam reageert op bepaalde dingen en wat voor invloed het heeft op het lichaam.

Leren over natuur en biodiversiteit

Naturalis

Leer meer over de natuur en de biodiversiteit die hierin afspeelt bij Naturalis, dé plek waar voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur van vroeger en nu.

Reis langs sterren en planeten

Space Expo

Space expo is hét ruimtevaartmuseum van Nederland! Bezoekers worden meegenomen op een indrukwekkende reis langs sterren en planeten samen met astronaut André Kuipers.

Ontdek het verhaal

Museum Engelandvaarders

Museum Engelandvaarders vertelt het bijzondere verhaal van de Engelandvaarders die in de Tweede Wereldoorlog naar Engeland gingen om vandaar uit te vechten tegen Nazi-Duitsland.

Ontdek bunkers en gangenstelsels

Atlantikwall

Atlantikwall Museum Noordwijk toont onder andere 12 WOII-bunkers en een 500 meter lang gangenstelsel. Bezoekers kunnen de museumbunker met audiotour verkennen langs het duin-fietspad.

Tentoonstellingen, films en meer

Museon-Omniversum

Bij Museon-Omniversum draait alles om aarde, mens en een duurzame toekomst. Er zijn verschillende activiteiten overdag en in de avond.