Duinrell

Op zoek naar een leuk dagje uit met de kinderen? Dan is Duinrell in Wassenaar het attractiepark voor u! Geniet van meer dan 40 verschillende attracties. Voor de waaghalsen heeft het verschillende spectaculaire attracties en achtbanen en voor de kleintjes zijn er verschillende attracties, speeltuinen en shows.

Duinrell heeft ook het grootste overdekte waterpark van de Benelux, namelijk het Tikibad! Met 21 glijbanen valt er heel wat te beleven in het Tikibad! Het glijbanenparadijs is niet alleen voor oudere kinderen, ook voor de allerkleinsten is het kids waterpark Playa! Het Tikibad heeft naast het overdekte waterpark ook een buiten gedeelte met 5 glijbanen, een waterspeelhuis en een verwarmd buitenbad.

Met zoveel verschillende mogelijkheden biedt het park plezier voor zowel jong als oud. Maak jouw dag compleet door je favoriete souvenir te kopen in een van de souvenirshops.

Vanuit het hotel bent u binnen 15 minuten in het park! U kunt de tickets voor het attractiepark en Tikibad zowel los als samen kopen. Wilt u meer weten of tickets kopen? Klik op onderstaande button om naar de site van Duinrell te gaan. 

Daar kikker je van op! 

Meer informatie