Landschapspark en speeleiland

Het landschapspark met speeleiland bevindt zich tussen de woonwijken Duineveld en het Breloftpark in Noordwijk Binnen. Het is goed bereikbaar en biedt tal van mogelijkheden om te spelen, te ontspannen en actief bezig te zijn.

Jong en oud kan genieten van dit landschapspark met speeleiland. Wandel langs weidse grasweides, bloemrijk grasland, bomen en struweel. Of pluk fruit van de fruitbomen zoals appels en pruimen. Trap een bal op het veldje of laat uw hond losrennen op het losloopterrein. Er is voor ieder wat wils! 

Speeleiland

Roetsjen van een 12 meter hoge glijbaan, hangen aan de kabelbaan, schommelen op een netschommel of graven met de zandgraver. Hoe leuk is dat! Voor alle kinderen tussen de 0 en 12 jaar is er wat te vinden. Ook zijn er enkele speeltoestellen toegankelijk voor mindervaliden. Bij de waterdelta kunnen kinderen spelen met een waterspeeltoestel en op de 6 meter hoge vuurtoren kunnen ze uitkijken over het hele park. Vanaf de picknickbanken kunt u een oogje in het zeil houden.

Gek op klimmen en klauteren? Op het klimparcours kunnen uw kinderen bijna 60 meter lang klimmen. Bij iedere toren kunnen ze er weer uit of juist opstappen. 

Daarbij is het scheepswrak een uitdaging voor iedereen, met een knipoog naar het verleden. Wist u namelijk dat het gezonken schip de Cornelia jaren voor de kust van Noordwijk lag?

Bereikbaarheid

Wij adviseren u lopend of met de fiets naar het landschapspark of speeleiland te gaan. Er is een grote fietsenstalling aan het begin van het park, net achter het zwembad BinnenZee. Vanaf daar kunt u lopend door het park en zijn (brom) fietsen niet meer welkom. 

Hondenuitlaatplaats

Honden kunnen vrij rennen op de hondenuitlaatplaats. Dit terrein is speciaal aangelegd voor de honden in het midden van het park. In de rest van het park lopen honden aan de lijn. 

Valk Kids

Bekijk wat er nog meer te doen is in en om het hotel met kinderen.

Valk Kids