Olmenhorst

De Olmenhorst is een landgoed en biologische boomgaard waar de heerlijkste appels en peren groeien. Het landgoed is 31 hectare aan appel- en perenboomgaarden, monumentale panden en ateliers. Op de boomgaarden staan circa 50.000 appelbomen en ruim 10.000 perenbomen. Deze appels en peren worden met liefde en aandacht geteeld volgens de biologische principes. Naast de appel- en perenbomen zijn er ook een tiental pruimenbomen en is er sinds 2009 een kersenboomgaard.

In het voorjaar kunt u genieten van de bloesem aan de fruitbomen. In het najaar kunt u zelf de lekkerste appels en peren plukken bij de Olmenhorst. Naast de zelfpluk zijn er nog meer activiteiten voor jong en oud, zoals schilderen en kaarsen maken in de ateliers. Kijk voor alle activiteiten op de agenda van de Olmenhorst.

In de fruitloods kunt u genieten van een heerlijke huisgemaakte taart, lunch of high tea. Daarnaast kunt u ook picknickmand bestellen en lunchen op een prachtige plek in de boomgaard. U kunt natuurlijk ook Olmenhorst producten kopen op het landgoed. Zo heeft u het lekkerste biologische fruit en de meest verse fruitsappen ook lekker thuis.

TIP: De Olmenhorst is een prachtige locatie voor feesten en trouwerijen.

Bekijk de website van de Olmenhorst voor meer informatie. 

Meer informatie