Vier Moederdag bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

Moederdag 2024

Moederdag is al geweest, maar houd onze feestdagen pagina in de gaten voor de aankomende feestdagen.

Moeders zijn voor veel gezinnen en families onmisbaar. Het minste wat we kunnen doen, is alle moeders bedanken voor de dingen die ze voor ons doen. Of u nu uw eigen moeder of de moeder van uw kinderen in het zonnetje zet. Zondag 12 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven.

U kent uw moeder of de moeder van uw kinderen natuurlijk als geen ander en daarom is het aan u (en de rest van het gezin) om het perfecte cadeau voor haar te kiezen. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk helpt u hier graag bij. Bekijk hieronder onze mogelijkheden: 

zaterdag 11 mei & zondag 12 mei

Moederdag High Tea

Verwen uw moeder of de moeder van uw kinderen met een speciale Moederdag High Tea bij Van der Valk Palace Hotel. Geniet samen van een uitgebreide selectie aan zoete lekkernijen en hartige gerechten met een heerlijke kop thee. De Moederdag High Tea vindt plaats op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei en is boekbaar tussen 12:00 en 17:00 uur. 

Moederdagstip

Champagne All Day

Geniet van een sprankelende Moederdag met onze Champagne All Day op zondag 12 mei. Verwen je moeder met een fles Pommery Champagne en een culinaire ervaring bij restaurant Vloed. Onze chef-koks hebben een speciaal drie-gangen menu samengesteld waarbij u geniet van verschillende shared dining gerechten. Klik voor meer informatie op de onderstaande link. 

Perfecte Moederdag cadeau

YUMI Cadeaubon

Verras uw moeder met een YUMI Spa & Wellness cadeaubon! Bij YUMI Spa & Wellness draait alles om magnesium. Laat uw moeder helemaal ontspannen in ons floatbad of tijdens de Magnesium Experience. Sinds kort bieden wij ook de Relax Booster aan waarbij uw moeder in 1,5 uur geniet van pure verwennerij. Haal uw YUMI cadeaubon bij onze receptie of vraag uw cadeaubon aan via onderstaande link.

Geniet samen met uw moeder met een culinair diner op Moederdag in Restaurant Vloed. Ontdek een variatie aan heerlijke vis, vlees en vegetrische gerechten in een sfeervolle setting in Noordwijk aan Zee. Reserveer nu uw tafel voor zondag 12 mei. 

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Overnachten

Vier Moederdag met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Verras uw moeder of de moeder van uw kinderen en boek nu uw verblijf. Zo begint u uw Moederdag na een ontspannen nacht met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor Moederdag? Haal uw Van der Valk Gift Card bij onze receptie. Met de cadeaubon kan u een luxe overnachting in een van de Van der Valk hotels boeken of genieten van een heerlijke lunch of diner in een van onze restaurants.