Vier Pasen bij Van der Valk Palace hotel Noordwijk

Pasen

De Paasdagen zijn voorbij. Neem een kijkje naar op onze feestdagen pagina voor meer informatie over onze aankomende feestdagen.

Feestdagen

De paasdagen zijn het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Zondag 31 maart kunt u verschillende paasactiviteiten ondernemen bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Zien we u en uw gezelschap dan? 

Paasbrunch bij Van der Valk

Paasbrunch

VOL! Geniet van een paasbrunch bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Laat u door ons ontzorgen en schuif gezellig aan in ons restaurant. U kunt genieten van een koud en warm buffet met heerlijke vlees, vis en vegetarische opties. Daarnaast bieden we uiteraard heerlijke broodjes, sappen, koffie, thee en meer. De paasbrunch serveren wij op zondag 31 maart van 11:30 tot 14:00. 

Paasweekend weg met de familie

Paasarrangement

Lekker een lang weekend weg met Pasen? Ga dan voor het Paasarrangement! Inclusief 2 of 3 overnachtingen in een van onze ruime hotelkamers of suites, 2 of 3 keer uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk culinair 3-gangen Paasdiner in ons restaurant Vloed. Geniet van een verzorgd paasweekend met de hele familie bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. 

31 MAART & 1 APRIL 12:00 - 17:00UUR

Easter high tea

Tijdens Pasen een keer iets totaal anders dan een brunch of diner? Ook dat kan bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Geniet van een speciale easter high tea in onze Vloed Loungebar. 

Onze High Tea tijdens Pasen zal geheel in een Paas jasje worden gestoken en is boekbaar op zondag 31 maart en maandag 1 april voor €34,50 p.p. van 12:00 tot 17:00 uur.

Een nachtje weg tijdens de paasdagen

Ga met de hele familie een weekend weg en vier de Paasdagen bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Bewonder de prachtige Bollenstreek tijdens het voorjaar, maak een ontspannen wandeling over het strand of maak plezier tijdens een dagje pretpark. Na een lange dag komt u volledig tot rust in een van onze comfortabele kamers. Voor de sportievelingen is er een fitness waar u als hotelgast gratis gebruik van maken. Wilt u even helemaal ontspannen? Reserveer dan uw behandeling bij YUMI Spa & Wellness. Laat u verwennen tijdens het Paasweekend en boek uw overnachting. 

Overnachten