Ontdek de Betovering bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

Herfstvakantie Zuid-Holland

Later dit jaar kunt u weer genieten van ons herfstaanbod! Bekijk nu Voorjaar in de Bollenstreek.

In de herfst betovert de natuur ons met een warm kleurenpalet. Gouden, rode en bruine bladeren zweven zachtjes naar de grond. Knusse sjaals en warme truien komen tevoorschijn en koffie en thee smaken nog lekkerder. Het herfstseizoen brengt avontuur en ontdekking met zich mee.

Bekijk hieronder het herfstaanbod van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk:

Voor een complete herfstvakantie

Heerlijk Herfst Arrangement

Geniet van een nachtje weg tijdens de herfstvakantie met het Heerlijk Herfst Arrangement bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Kom heerlijk uitwaaien op het strand of maak een prachtige fietstocht in de omgeving. Boek nu uw herfstvakantie in Zuid-Holland en kom tot rust in ons hotel.

Voordelig Genieten van de Herfst

3=2 Arrangement

Vier de herfstvakantie in Zuid-Holland met ons voordelige 3=2 Arrangement. Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk kunt u genieten van drie zalige overnachtingen voor de prijs van twee. Ontdek de prachtige Bollenstreek in de herfst en reserveer nu ons 3=2 Arrangement.

Totale Ontspanning in de Herfst

Floaten

Ervaar totale ontspanning met Floaten, een techniek waarbij u gewichtloos drijft in een warm bad met magnesium. De prikkelarme omgeving laat uw zintuigen volledig tot rust komen.

Beleef een heerlijke herfstvakantie in Zuid-Holland

Ontdek een scala aan activiteiten tijdens uw herfstvakantie in Zuid-Holland. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk ligt vlak bij strand, duinen en bossen, waar u kunt genieten van de prachtige herfstkleuren. Na een verkwikkende wandeling kunt u heerlijk ontspannen in onze Swimming Pool Area of uw energie kwijt in onze Vitality Fitness Club. Bovendien wachten er talloze andere sfeervolle herfstactiviteiten op u.

Bekijk hier de herfstactiviteiten