Voorjaar bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Bloemenseizoen Bollenstreek

De bollenstreek staat bekend om de meest prachtige bollenvelden. Vanaf maart begint het bloemenseizoen. Het seizoen start met de prachtige narcissen- en hyacintenvelden. Vanaf april zijn de kleurrijke tulpenvelden te bewonderen. De Dahlia’s bloeien vanaf augustus tot diep in het najaar. Bekijk de prachtige dahlia’s in verschillende showtuinen en vergeet geen bosje bloemen te kopen onderweg.

In het bloemenseizoen is er natuurlijk veel meer te zien dan alleen de bollenvelden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Keukenhof en De Tulperij of bewonder het prachtige Bloemencorso. 

Voorjaar Arrangementen Van der Valk

Maak kennis met het voorjaar in de Bollenstreek door onze Van der Valk arrangementen. Boek het Vrolijk Voorjaar Arrangement inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk driegangen diner. U heeft de keuze uit 1, 2, 3 of 4 overnachtingen in ons hotel. Of combineer uw bezoek aan de Keukenhof met een verblijf bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk met het Keukenhof Arrangement.

Tip!

Huur een (elektrische) fiets of e-chopper om de omgeving te ontdekken. In de Flower Map staat de Bollenstreek Bloemenroute. Deze route gaat langs de bloemenvelden, maar ook langs het duingebied en het strand. Bekijk hieronder andere verschillende routes in de omgeving. 

Fiets- en wandelroutes

Het mooiste lentepark ter wereld!

Keukenhof

Ontdek het mooiste lentepark ter wereld. Geniet van het leukste en fleurigste dagje uit tussen de bloemen. Combineer uw verblijf bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk met een bezoekje aan de Keukenhof met het Keukenhof Arrangement

Terugblik naar het bloemenfestijn

Bloemencorso

We blikken terug op een fantastische editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek, afgelopen zaterdag 20 april 2024. Beleef het kleurrijke spektakel door de lens van Van der Valk's 'Kleurrijke Wereld' praalwagen en bloeiende creatie; een viering van het leven.

Geniet van de bloemen

De Tulperij Voorhout

Ga in het voorjaar een uurtje op excursie bij de Tulperij in Voorhout! Geniet van de tulpenvelden en de showtuin samen met Daan of Anja en stap in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten.

Eén bezoek, drie belevenissen

Tulip Experience Amsterdam

Bezoek de Tulip Experience Amsterdam en ontdek de magie van de tulp. Geniet van een betoverende showtuin, leer alles over de tulp in het museum en pluk uw eigen bosje tulpen in de Indoor plukkerij.

Bezoek de bloemenvelden

Bloemenkaart

Vind de beste bloemenvelden in de Bollenstreek via de Flower Map! U ziet precies waar u kan parkeren en waar u de beste foto's kan maken. De kaart wordt vanaf maart iedere week geupdated.

Ontdek de Bollenstreek

Renzy

Boek een tour bij Renzy en verken de mooie omgeving in de bollenstreek. De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken van Zuid-Holland.