Keukenhof

De Keukenhof in Lisse ligt op slechts 17 minuten rijden vanaf Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. In dit mooiste lentepark ter wereld geniet u van ruim 32 hectare aan geur en kleur. In het voorjaar ontpoppen alle bollen tot een kleurrijk palet van hyacinten, krokussen, narcissen en tulpen. In 8 weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. 

Keukenhof is het leukste lente-uitje met diverse activiteiten voor jong en oud. Geniet van een rustige boottocht door de bloembollenvelden of ontdek de highlights van het park met een gids. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen! Kinderen genieten in de dierenweide, klauteren en klimmen in de speeltuin of dwalen in het Doolhof.  

Openingstijden 

De Keukenhof is geopend vanaf 23 maart tot en met 14 mei. Klik voor meer informatie en de actuele openingstijden op de knop hieronder.

Meer informatie

Combineer uw overnachting

Keukenhof Arrangement

Wilt u tijdens uw verblijf het Keukenhof bezoeken? Bekijk dan ook eens ons Keukenhof Arrangement en profiteer van extra voordelen. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk driegangendiner in restaurant Vloed. Daarnaast mag u als hotelgast gratis gebruik maken van onze fitness en Swimming Pool Area.