Ervaar de magie bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Winter aan de kust

In de winter daalt de temperatuur, worden de sjaals en handschoenen uit de kast getrokken en vallen de verse sneeuwvlokken op het Noordwijkse strand. De knisperende haardvuren en prachtige kerstdecoraties creëren een gezellige sfeer die je meteen in de feeststemming brengt. 

Bekijk hieronder het winteraanbod van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk:

Voor een perfect winterverblijf

Hartje Winter Arrangement

Ontdek het Hartje Winter Arrangement bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Geniet van een winterse strandwandeling of beleef avonturen in de sneeuw. Sluit de dag af met een culinair diner in restaurant Vloed. Boek nu uw arrangement in Zuid-Holland en ontdek de winter aan de kust. 

Voordelig genieten van de winter

3=2 Arrangement

Geniet van de prachtige Bollenstreek in de winter met onze winter deal. Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk kunt u drie zalige overnachtingen reserveren voor de prijs van twee. Warm uzelf na een koude dag bij de openhaard of ontdek onze Swimming Pool Area met sauna en Turks stoombad. Boek nu uw 3=2 arrangement. 

Lunch, borrel en diner

Restaurant Vloed

Geniet tijdens het koude weer van een heerlijke borrel, een warme lunch of een winters diner bij restaurant Vloed! Naast de bekende Valk Klassiekers biedt het restaurant ook eigentijdse gerechten. Reserveer uw tafel en geniet van een culinaire beleving. 

Ontdek de winteractiviteiten aan de kust

Het grote scala aan activiteiten maakt de winter in de Bollenstreek tot een bruisende tijd. Terwijl de kleurrijke bloemenvelden zich in de lente hullen, heeft de winter in Noordwijk zijn eigen charme. Bewonder de betoverende verlichting in Leiden of Haarlem en ontdek de prachtige straatjes en grachten. Houdt u van apresski? Dan is Winter Wonderland Noordwijk het perfecte winteruitje. Speel uw favoriete spellen of schaats een rondje over de ijsbaan in de Winterse Alpenstube. Ook voor de kerstvakantie van de kids is er genoeg te doen. 

Bekijk hier alle winteractiviteiten