Magische uitjes voor de kerstvakantie aan de kust

Aan de kust van Zuid-Holland ligt het karakteristieke dorp Noordwijk aan Zee. Ook in de winter biedt Noordwijk prachtige natuur en vele winteractiviteiten. Door de perfecte locatie in Zuid-Holland, bent u razendsnel in verschillende grote steden. Ervaar zelf wat Noordwijk allemaal te bieden heeft in de winter.

Ontdek de meest betoverende winteractiviteiten in Zuid-Holland: 

1 Maak een prachtige winterwandeling door de Bollenstreek

Ervaar de betoverende winterse natuur door een heerlijke wandeling te maken in Noordwijk aan Zee. Loop over het Noordwijkse strand en haal een heerlijke warme chocomelk. Fiets door de bossen en slee van de duinen. Ons hotel biedt de mogelijkheid om (elektrische) fietsen, e-choppers of Fatbikes te huren, waarmee u gemakkelijk de omgeving kan verkennen.

(elektrische) fiets huren

2 Bewonder de prachtige verlichting in de steden

Noordwijk ligt tussen de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. In de winter worden deze steden prachtig verlicht. Rond de feestdagen zijn er diverse kerstactiviteiten voor jong en oud. Ga in de kerstvakantie een dagje shoppen of ontdek de historie van de steden.

Meer informatie over Leiden

3 Binnenactiviteiten voor de kids

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen tijdens de kerstvakantie in Noordwijk. Leef je helemaal uit in KidsZoo Noordwijk! Deze binnenspeeltuin heeft een groot aanbod aan speeltoestellen voor kinderen tot en met 12 jaar. Óf spring erop los in Jumpin Noordwijk. Dit indoor funpark is het perfecte sportieve uitje voor jong en oud. Naast trampolines heeft Jumpin Noordwijk ook verschillende parcours. Toch liever een wat minder sportief dagje? Dan is Space Expo het ideale winteruitje! Leer alles over de ruimte door middel van een indrukwekkende reis langs sterren en planeten samen met André Kuipers. Bekijk via de onderstaande knop alle activiteiten in de omgeving van Noordwijk.

Meer informatie

4 Westfield Mall of the Netherlands

Zin om een dagje te shoppen? The Mall of the Netherlands is een groot winkel- en recreatiecomplex gelegen in Leidschendam. Het winkelcentrum biedt een breed scala aan kledingwinkels, maar ook aan winkels voor bijvoorbeeld elektronica en interieur. Naast dat je in de Mall heerlijk kan shoppen, biedt het ook verschillende vrijetijds- en entertainmentopties. Denk hierbij aan een museum, een spa of een bioscoop.

Meer informatie

Een nachtje weg tijdens de kerstvakantie

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is de perfecte winterbestemming! Bezoek de leukste uitjes ivoor de kerstvakantie in Zuid-Holland. Naast de veelzijdige omgeving biedt het hotel ook diverse faciliteiten, zoals de Swimming Pool Area, fitness en kids club. Na een winteractiviteit kunt u opwarmen in een comfortabele kamer en genieten van een heerlijk diner in restaurant Vloed. Boek nu uw kerstvakantie en laat u betoveren door het winterse Noordwijk!

Overnachten