Betoverende Herfstactiviteiten in Zuid-Holland: Geniet bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

Gelegen aan de prachtige kust van Zuid-Holland, nodigt het karakteristieke dorp Noordwijk aan Zee u uit voor een onvergetelijke herfstvakantie. Ontdek een scala aan heerlijke herfstactiviteiten die deze regio te bieden heeft. Wandel ontspannen door de duinen en bossen, of breng een dag door in een overdekt waterpark. Hier vindt u voor ieder wat wils.

Ontdek de Meest Geliefde Herfstactiviteiten in Zuid-Holland:

1 Ontspan in de prachtige duinen en bossen

Tijdens de herfstvakantie in Zuid-Holland ondergaat de natuur een adembenemende transformatie. De Noordwijkse duinen en bossen onthullen prachtige natuurpaden, perfect voor wandel- en fietsavonturen voor zowel jong als oud. Ons hotel biedt de mogelijkheid om (elektrische) fietsen, e-choppers of Fatbikes te huren, waarmee u de omgeving op uw eigen tempo kunt verkennen.

(Elektrische) fiets huren

2 De Dahlia's van De Tulperij Voorhout

Ook in het najaar bloeien de bloemenvelden volop. Geniet van de pracht van de dahlia's bij De Tulperij Voorhout. Deze excursie biedt u de kans om dahlia's te plukken in de pluktuin. Leer alles over hun groei en bloei, en ontdek het verschil tussen knollen en bollen. Maak een tussenstop tijdens uw fiets- of wandeltocht en geniet van een verse kop koffie en huisgemaakte taart.

TIP: Deze herfstactiviteit is ideaal als tussenstop tijdens het fietsen of wandelen door de streek. 

Meer informatie

3 Familieplezier bij Duinrell Wassenaar

Duinrell Wassenaar is een ideale bestemming voor een herfstuitje. Het park omvat een attractiepark met 40 attracties en het overdekte waterpark Tikibad met maar liefst 21 glijbanen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven, van spectaculaire attracties tot speeltuinen en shows. Het Tikibad is het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, inclusief een buiten gedeelte met 5 glijbanen, een waterspeelhuis en een verwarmd buitenbad.

De kaartjes voor het attractiepark en Tikibad zijn zowel los als samen te koop.

Meer informatie

4 Verse Oogst bij De Olmenhorst

In september en oktober kunt u bij De Olmenhorst zelf de lekkerste appels en peren plukken. Dit uitgestrekte landgoed biedt 31 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden, historische panden en ateliers. Naast zelfplukken zijn er nog tal van andere activiteiten voor alle leeftijden, zoals schilderen en kaarsen maken. In de fruitloods kunt u genieten van huisgemaakte taart, lunch of een high tea, en picknickmanden zijn beschikbaar voor een heerlijke maaltijd te midden van de boomgaard.

Meer informatie

Een nachtje weg tijdens de herfstvakantie

Voor een ontspannen herfstvakantie kunt u terecht bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Ons hotel biedt diverse faciliteiten voor alle leeftijden, zoals de Swimming Pool Area, fitness en kids club. Na een dag vol herfstactiviteiten kunt u tot rust komen in een comfortabele kamer en genieten van een heerlijk diner in restaurant Vloed. Boek nu uw herfstvakantie en verwen uzelf met een onvergetelijke herfst in deze prachtige omgeving.

Overnachten