Vergaderlocatie aan de kust met 13 multifunctionele zalen

Vergaderlocatie Palace Hotel Noordwijk

Het hotel beschikt over 11 multifunctionele zalen en 2 boardrooms beschikbaar voor 2 tot 450 personen. Daarnaast telt Palace Hotel Noordwijk 120 hotelkamers, daardoor is dit hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten. Daarnaast zijn de zalen goed bruikbaar voor borrels, beurzen of een uitvaart.

Voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé, bent u van harte welkom bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Vergaderingen worden op een veilige en vertrouwde manier gehouden. Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen. Verder is Noordwijk gelegen aan de N206 en dicht bij de A44. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Heeft u privé iets te vieren en zoekt u een leuke locatie om samen te komen met vrienden en familie? Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk denken wij graag met u mee bij de organisatie van een gezellige brunch, diner en/of feestavond!

Heeft u liever persoonlijk contact? Wij stellen u graag voor aan ons Meeting & Events team.

Ervaar ultieme luxe

Rolls-Royce verhuur

Op zoek naar vervoer voor een speciaal evenement of een bruiloft? Huur de luxe Rolls-Royce bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. 

Overdekte parkeergarage

Parkeren

Het Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvan 6 met oplaadpunten voor elektrische auto's.

Het hotel ligt in het centrum van Noordwijk. In slechts een paar minuten wandelen staat u in het centrum van het dorp en bent u bij het prachtige strand van Noordwijk.

Heeft u een vergadering georganiseerd in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk? Laat dan een review achter op MeetingReview. Bij voorbaat dank!