Vergaderlocatie aan de kust met 13 multifunctionele zalen

Vergaderlocatie Palace Hotel Noordwijk

Al meer dan 150 jaar is Van der Valk een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor zakelijke bijeenkomsten. Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk, gelegen aan de Nederlandse kust en perfect gepositioneerd nabij Amsterdam en Den Haag, biedt een ideale omgevingen voor vergaderingen en evenementen. Met gemoderniseerde voorzieningen en een ligging in de Bollenstreek is het hotel de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten waar productiviteit samengaat met ontspanning.

 Van der Valk Palace Hotel beschikt over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvanwaarvan 6 met oplaadpunten voor elektrische auto's.

Het hotel beschikt over 11 multifunctionele zalen en 2 boardrooms beschikbaar voor 2 tot 450 personen. De zalen kunnen gecombineerd worden tot maar liefst een oppervlakte van 938 vierkante meter. De multifunctionele zalen zijn goed bruikbaar voor bijvoorbeeld borrels, beurzen, diners of MT meetings. Bovendien beschikt Van der Valk Palace Hotel over een parkeergarage met 160 overdekte parkeerplaatsen, waarvan 6 met oplaadpunten voor elektrische auto's.

Voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé, bent u van harte welkom bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Vergaderingen worden op een veilige en vertrouwde manier gehouden. Daarbij telt het hotel 120 hotelkamers en is daardoor de perfecte locatie om vergaderingen te combineren met een luxe verblijf. Noordwijk is gelegen aan de N206 en dichtbij de A44. Het hotel is daardoor gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

Heeft u privé iets te vieren en zoekt u een leuke locatie om samen te komen met vrienden en familie? Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk denken wij graag met u mee bij de organisatie van een gezellige brunch, diner en/of feestavond! Semmy's bar is een unieke privéruimte, geschikt voor elke gelegenheid. Daarnaast bieden wij onze Winery aan, waar gasten kunnen genieten van een private dinner. 

Teambuilding activiteiten

Meer dan alleen vergaderen

Het hotel ligt in het centrum van Noordwijk aan Zee. In slechts een paar minuten wandelen staat u in het centrum van het dorp en bent u bij het prachtige strand van Noordwijk. Op zoek naar een leuke teambuiding activiteit? Bekijk hier de mogelijkheden in de omgeving Noordwijk. 

Neem contact op met ons Meeting & Events team via +31(0)71 365 3007 of  events@noordwijk.valk.com. Heeft u liever persoonlijk contact met iemand van ons team? Wij stellen u graag voor aan ons Meeting & Events team. 

Ervaar ultieme luxe

Rolls-Royce verhuur

Op zoek naar vervoer voor een speciaal evenement of een bruiloft? Huur de luxe Rolls-Royce bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. 

Heeft u een vergadering georganiseerd in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk? Laat dan een review achter op MeetingReview. Bij voorbaat dank!