SPEV Noordwijk

Teambuilding evenementen op het strand van Noordwijk!

Evenementenbureau SPEV is al meer dan 25 jaar een begrip in Noordwijk als het gaat om de organisatie en uitvoering van een teambuilding event op en rondom het strand van Noordwijk aan Zee. SPEV organiseert onder andere bedrijfsuitjes, vergaderbreaks, workshops en teambuilding programma's. Lees hieronder meer over alles wat SPEV te bieden heeft. 

Teambuilding aan zee

Voor groepen die competitie en teambuilding willen combineren, is een “Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn”, “Expeditie Robinson Beach” of een “Interactieve Outdoor iPad TeamGame strand & duinen” een leuke optie. Teambuilding en fun staan hierbij centraal.

Uiteraard is het ook mogelijk een programma samen te stellen met diverse activiteiten zoals vliegeren (powerkiten), beachvolleybal en branding raften of voor de minder sportieve deelnemers bijvoorbeeld beachgolf, discgolf, een teambuilding workshop zandsculptuur bouwen met professioneel sculpzand of megavlieger bouwen in teams. Ook een MVO activiteit zoals een beach cleanup, onderhoud aan het duingebied of het in elkaar zetten van een solar lamp voor kinderen uit energie arme landen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, er is heel veel mogelijk op het strand van Noordwijk aan Zee.

Veilig, professioneel en gecertificeerd

Ieder bedrijf dat met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events in zee gaat, is verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Het team van ongeveer 20 instructeurs, heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van activiteiten. Het evenementenbureau is lid van branchevereniging HISWA-RECRON VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en Tüv-gecertificeerd.

Klik voor meer informatie over SPEV op de onderstaande knop:

Meer informatie