Ontdek Noordwijk!

Welk seizoen het ook is, in Noordwijk is er veel te beleven. Niet alleen het strand biedt veel leuke activiteiten, maar ook de stad zelf! Wat dacht u van een mooie wandelroute over het strand of een uitdagende fietsroute langs Noordwijkerhout? Noordwijk is een verademing. Vraag gerust onze medewerkers bij de receptie om tips.

Bekijk wandel- en fietsroutes

Helemaal tot rust komen? Combineer dan uw bezoek in Noordwijk met een overnachting in ons hotel of één van onze aantrekkelijke faciliteiten/arrangementen.

Arrangementen

Let op! Sommige activiteiten moet u van tevoren boeken. Check op tijd de betreffende website voor meer informatie en de huidige openingstijden.

Bekijk ook onze activiteitenkalender voor een overzicht van tips en aanraders van verrassende activiteiten in de omgeving in de periode dat u bij ons verblijft.

Ontdek de Bollenstreek

Renzy

Boek een tour bij Renzy en verken de mooie omgeving in de bollenstreek. De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken van Zuid-Holland.

Bezoek het mooiste lentepark

Keukenhof

Ontdek het mooiste lentepark ter wereld. Geniet van het leukste en fleurigste dagje uit tussen de bloemen. 

Beleef het bloemenfestijn

Bloemencorso tribunes

Wilt u het Bloemencorso Bollenstreek van dichtbij beleven? Langs de route van het corso bevinden zich tribunes met faciliteiten, zodat u optimaal kan genieten!

Ontdek de omgeving

E-chopper huren

Huur een e-chopper en ontdek de mooie omgeving van Noordwijk. Tour langs de boulevard en langs de bollenvelden in de streek.

Allerleukste indoor speeltuin

KidsZoo

Bent u op zoek naar een dagje uit met de kinderen? Dan is de KidsZoo de perfecte plek!

Attractiepark voor de hele familie

Familiepark Drievliet

Familiepark drievliet is een attractiepark voor jong en oud. Het park heeft maar liefst 35 verschillende attracties, een grote speeltuin en er worden diverse shows georganiseerd. 

Indoor funpark

Jumpin' Noordwijk

Eindeloos springen of op zoek naar een sportief uitje? HOP TILL YOU DROP! Jumpin Noordwijk is overdekt indoor funpark van maar liefst 1000m2!

Speurtocht en sightseeing tour

Jola's mobiele speurtocht

Ontdek de mooiste straatjes van Noordwijk, Katwijk en Leiden op een nieuwe manier! Geniet van een uitdagende, selfguided speurtocht door de hele stad.

Reis door de mens

Corpus

Ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de mens. Ontdek samen met uw gezin hoe het menselijk lichaam reageert op bepaalde dingen en wat voor invloed het heeft op het lichaam.

Leren over natuur en biodiversiteit

Naturalis

Leer meer over de natuur en de biodiversiteit die hierin afspeelt bij Naturalis, dé plek waar voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur van vroeger en nu.

Reis langs sterren en planeten

Space Expo

Space expo is hét ruimtevaartmuseum van Nederland! Bezoekers worden meegenomen op een indrukwekkende reis langs sterren en planeten samen met astronaut André Kuipers.

Attractiepark met waterpark

Duinrell

Op zoek naar een leuk dagje uit met de kinderen? Dan is Duinrell in Wassenaar het attractiepark voor u!

Midgetgolfbaan

Rollygolf

Sla je slag op de midgetgolfbaan, spring op de trampolines of scheur op het circuit in de minicars. Bij Rollygolf Noordwijk kan het allemaal!

Uitwaaien op het strand

Strand Noordwijk

Lekker even uitwaaien op het strand van Noordwijk of wandelen in de Duinen? Bij goed weer kunt u heerlijk vertoeven bij de verschillende beachclubs en een verfrissende duik nemen in de Noordzee.

Ontdek Leiden

Leiden

Wist u dat u binnen 20 minuten in het centrum van Leiden bent? Dit is een mooie stad waar veel te beleven is.

Vertoeven op het water

Kagerplassen

Op de Kagerplassen is het heerlijk vertoeven op het water. Verschillende boten varen geordend door elkaar heen van de ene kant naar de andere kant. Huur een sloep voor 6, 8 of 9 personen en verken de mooie omgeving met uw gezelschap.

Kijk uit op Noordwijk

Oude Jeroenskerk beklimmen

De oude Jeroenskerk is een prachtige Gotische kruiskerk met een indrukwekkend interieur. De kerk heeft door de jaren heen flink geleden onder de verschillende weersomstandigheden en is om deze reden recentelijk gerestaureerd.

Kom tot rust aan de kust

Kuuroord Noordwijk

Noordwijk aan Zee is, naast een hele mooie en fijne plek, ook nog eens een hele gezonde plek om te bezoeken! Zo voldoet Noordwijk aan de kwaliteitscriteria van ESPA (European Spas Association).

Geniet van de bloemen

De Tulperij Voorhout

Ga in het voorjaar een uurtje op excursie bij de Tulperij in Voorhout! Geniet van de tulpenvelden en de showtuin samen met Daan of Anja en stap in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten.

Bewonder de bollenvelden

Bloemenseizoen Bollenstreek

De bollenstreek staat bekend om de meest prachtige bollenvelden. Vanaf maart begint het bloemenseizoen.

Hoogtepunt van de lente

Bloemencorso

Het bloemencorso is hét hoogtepunt van de lente in Nederland! In het hele weekend van 21 april kunt u van dit spektakel genieten.

Wandelen of yoga met alpaca's

Alpacahoeve Klinkenberg

Met alpaca’s kunt u meer activiteiten ondernemen dan u denkt! Zo kunt u bij Alpacahoeve Klinkenberg lekker met de dieren wandelen, ze aaien en voeren.

Touren door de Bollenstreek

Dorpjes hoppen

Ontdek ook de omgeving van Noordwijk! Met de fiets of met onze e-choppers kunt u gemakkelijk langs de verschillende dorpjes in de buurt.

De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn met 3400 hectare een van de grootste aaneengesloten wandelgebieden van Nederland.

Appels en peren plukken

Olmenhorst

Op Landgoed de Olmenhorst groeien de heerlijkste appels en peren. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk in de Olmenhorst.