Agenda

Bekijk hier de verrassende activiteitenagenda voor in en om ons hotel Lees meer

Volgende
Ontdek Noordwijk bij Van der Valk Palace Hotel

Toeristische informatie

Welk seizoen het ook is, in Noordwijk is er veel te beleven. Niet alleen het strand biedt veel leuke activiteiten, maar ook de stad zelf! Wat dacht u van een mooie wandelroute over het strand of een uitdagende fietsroute langs Noordwijkerhout? Noordwijk is een verademing. Vraag gerust onze medewerkers bij de receptie om tips.

Bekijk hieronder verschillende activiteiten in de omgeving van Noordwijk.

Let op! Sommige activiteiten moet u van tevoren boeken. Check op tijd de betreffende website voor meer informatie en de huidige openingstijden.

Verken de omgeving

Wandelen en fietsen

Wat dacht u van een mooie wandelroute over het strand of een uitdagende fietsroute langs Noordwijkerhout? Noordwijk is een verademing. 

Verrassende activiteiten

Activiteitenkalender

Bekijk ook onze activiteitenkalender voor een overzicht van tips en aanraders van verrassende activiteiten in de omgeving van Noordwijk in de periode dat u bij ons verblijft.

Comfortabel verblijf in Noordwijk

Arrangementen

Helemaal tot rust komen? Combineer dan uw bezoek in Noordwijk met een overnachting in ons hotel of één van onze aantrekkelijke faciliteiten/arrangementen.

Uitwaaien op het strand

Strand Noordwijk

Lekker even uitwaaien op het strand van Noordwijk of wandelen in de Duinen? Bij goed weer kunt u heerlijk vertoeven bij de verschillende beachclubs en een verfrissende duik nemen in de Noordzee.

Activiteiten voor de hele familie

Voor de hele familie

Op zoek naar een uitje voor de hele familie? Ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving. Een pretpark voor jong en oud, de grootste speeltuin van Europa of ga gezellig bowlen. 

Ontdek de Bollenstreek

Verhuur

Ontdek de bollenstreek per (eletrische fiets), e-chopper of fatbike. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes door de Bollenstreek of boek een audiotour bij Renzy.

Geniet van de prachtige natuur

Natuur

Geniet van de prachtige natuur in de omgeving van Noordwijk. Huur een sloep en vaar over de kagerplassen. Wandel met alpaca's of ontdek de dorpjes in de Bollenstreek. 

Ontdek Leiden

Leiden

Wist u dat u binnen 20 minuten in het centrum van Leiden bent? Dit is een mooie stad waar veel te beleven is.

Ontdek de leukste musea

Musea

Zin in een museum? Ontdek de verschillende musea in de omgeving. Maak een reis door het menselijk lichaam bij Corpus, leer alles over de natuur en biodiversiteit bij Naturalis of verken de ruimte bij Space Expo.

Musical met waargebeurd verhaal

Soldaat van Oranje

Ontdek het waargebeurde verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema tijdens de tweede wereldoorlog in een unieke theatervorm. Soldaat van Oranje is een van de bekendste musicals van Nederland. De musical heeft al meer dan 3,5 miljoen bezoekers mogen verwelkomen in een speciaal 360 graden draaiend theater. 

Groot winkelcentrum in Leidschendam

Westfield Mall of the Netherlands

The Mall of the Netherlands is een groot winkel- en recreatiecomplex gelegen in Leidschendam, nabij Den Haag. The Mall of the Netherlands is een van de grootste winkelcentra in Nederland en is onlangs helemaal verbouwd tot een prachtig winkelcentrum. 

Bewonder de bollenvelden

Bloemenseizoen Bollenstreek

De bollenstreek staat bekend om de meest prachtige bollenvelden. Vanaf maart begint het bloemenseizoen.

Ontdek de Bollenstreek

Noordwijk in bloei

Wat bloeit waar en wanneer? Natuurlijk wil je weten waar je de mooiste bloeiende velden kunt bewonderen. De Flower Map is een handige online kaart waarmee je moeiteloos de velden in de hele Duin en Bollenstreek kunt vinden. Via herkenbare iconen vind je de locaties en zie je op foto’s hoe de velden er op dat moment bij liggen.