Natuur

Ontdek wat de natuur in de omgeving van Noordwijk allemaal te bieden heeft. 

Kom tot rust aan de kust

Kuuroord Noordwijk

Noordwijk aan Zee is, naast een hele mooie en fijne plek, ook nog eens een hele gezonde plek om te bezoeken! Zo voldoet Noordwijk aan de kwaliteitscriteria van ESPA (European Spas Association).

VERTOEVEN OP HET WATER

Kagerplassen

Op de Kagerplassen is het heerlijk vertoeven op het water. Verschillende boten varen geordend door elkaar heen van de ene kant naar de andere kant. Huur een sloep voor 6, 8 of 9 personen en verken de mooie omgeving met uw gezelschap.

VERTOEVEN OP HET WATER

Olympia Charters

Vaar door de prachtige grachten van Leiden of ga lekker uitwaaien op de Kagerplassen of op het Braassemermeer. Ontspannen varen, genieten van al het moois en onderweg gezellig borrelen of even een stop bij een leuk terras maken.

Touren door de Bollenstreek

Dorpjes hoppen

Ontdek ook de omgeving van Noordwijk! Met de fiets of met onze e-choppers kunt u gemakkelijk langs de verschillende dorpjes in de buurt.

WANDELEN OF YOGA MET ALPACA'S

Alpacahoeve Klinkenberg

Met alpaca’s kunt u meer activiteiten ondernemen dan u denkt! Zo kunt u bij Alpacahoeve Klinkenberg lekker met de dieren wandelen, ze aaien en voeren.

De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn met 3400 hectare een van de grootste aaneengesloten wandelgebieden van Nederland.