Geniet van zon, zee en strand in Noordwijk

Als u op zoek bent naar een geweldige bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg, dan is Noordwijk de perfecte keuze. Een locatie met zon, zee en strand. Het strand van Noordwijk is een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust en mag met trots de ESPA kuuroordstatus dragen. Of u nu wilt ontspannen in de zon, wilt wandelen door de duinen of andere leuke activiteiten wilt doen. Noordwijk heeft het allemaal. 

Een parel aan de Nederlandse kust

Op het strand van Noordwijk kunt u genieten van het geluid van de zee en het fijne zand tussen uw tenen. Bij goed weer kunt u heerlijk vertoeven bij de verschillende beachclubs en een verfrissende duik nemen in de Noordzee. Het strand van Noordwijk heeft ook speciale hondenstranden waar uw trouwe viervoeter van harte welkom is om te zwemmen en te spelen. 

Natuurpracht in Noordwijk

Als u wilt genieten van de prachtige natuur zijn er ook mooie wandel- en fietsroutes te vinden langs het duingebied en over het strand. Het duingebied van Noordwijk is rijk aan flora en fauna en biedt een unieke ervaring voor vele wandelaars en fietsers.

Vanaf het Van der Valk Palace Hotel is het strand goed te bereiken. In minder dan 5 minuten lopen staat u op het strand. 

Activiteiten voor jong en oud

Op het strand zijn veel verschillende activiteiten te ondernemen. Speel een potje beachvolleybal of geniet van een heerlijke rustige ochtend op het strand met yoga op het strand. Kortom, voor ieder wat wils en genoeg te beleven op het strand van Noordwijk! 

Bekijk alle activiteiten hier

Hotel aan zee

Vanaf het Van der Valk Palace Hotel is het strand goed te bereiken. Met een korte wandeling van minder dan vijf minuten staat u al met de voeten in het zand.

Bij ons hotel heeft u de mogelijkheid om uw eigen strandpakket samen te stellen met uw favoriete snacks en drankjes. Om al uw snacks en drankjes koel te houden, wordt het strandpakket geleverd in een koelboxje. Bent u uw handdoek vergeten? In het hotel kunt u een hamam handdoek huren of kopen. 

Strandpakket