Floaten bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Gewichtloos zonder prikkels drijven in een magnesiumbad. Klinkt heerlijk toch? 

Wist u dat één uurtje floaten gelijk staat aan 5 uur slaap? Dit is de perfecte powernap als u zich uitgeput, lusteloos en slapjes voelt. u bent helemaal opgeladen en voelt u als herboren! 

Floaten is de perfecte manier om volledig tot rust te komen. Door minimaal twee keer per maand te floaten zullen de onderstaande positieve punten het meeste effect hebben: 

  • Werkt stressverlagend
  • Ultieme ontspanning van lichaam en geest
  • Bevordert herstel na lichamelijke top prestatie 
  • Draagt bij aan een goede nachtrust 
  • Boost uw vitaliteit
  • Een moment voor uwzelf

Wist u dat floaten zeer goed is tijdens de zwangerschap? Tijdens de zwangerschap heeft u extra magnesium nodig voor de groei van je baby. De baby onttrekt magnesium waardoor er eerder zwangerschapskwaaltjes kunnen ontstaan. Tijdens het floaten wordt uw rug en bekken ontlast en ervaart u volledige ontspanning. We adviseren 4 weken voor de uitgerekende datum niet te floaten. 

DUO floaten

Wilt u deze unieke wellness ervaring delen met iemand die belangrijk voor u is? Het is ook mogelijk om als DUO te floaten! De floatcabine biedt genoeg plaats voor twee volwassen personen. Samen in de floatcabine zijn, creëert een unieke band en biedt een moment van diepe verbondenheid. Het is een geweldige gelegenheid om samen te ontspannen, te praten of gewoon in stilte van elkaars gezelschap te genieten.

Kraakhelder floaten

Bij ons bent u verzekerd van floaten in kraakhelder water met optimale hygiëne. Na elke floatsessie wordt het water weggepompt en volkomen gereinigd. Doordat wij het meest geavanceerde hightech reinigingssysteem gebruiken onderscheiden wij ons van de meeste andere floataanbieders. Om de beleving compleet te maken zitten er LED-lampen en muziek in het floatbad voor een rustgevende ambiance. Om te kunnen voldoen aan al uw wensen is het zelfs mogelijk om uw eigen muziek aan te sluiten. 

Reserveer een floatingsessie bij het Van der Valk Palace Hotel hier:

Reserveer hier 

In de aanstaande maanden zal de beschikbaarheid verminderd zijn vanwege renovatiewerkzaamheden aan het zwembadgedeelte. De beschikbaarheid van de float zal elke 2 tot 4 weken worden vrijgegeven. Het is daarom raadzaam om de beschikbaarheid nauwlettend in de gaten te houden.

Prijzen floaten

SOLO floaten 30 min €39,50
SOLO floaten 60 min €49,50
SOLO floaten 90 min €59,50
DUO floaten 30 min €57,50
DUO floaten 60 min €67,50
DUO floaten 90 min €77,50

Magnesium experience

Ontdek ook onze magnesium experience! Geniet van vijf magnesiumbehandelingen (inclusief een half uur floaten) en een magnesiumrijke smoothie. Kom helemaal tot rust bij YUMI Spa & Wellness. 

Meer informatie

Gratis parkeren!

De eerste twee uur kunt u gratis parkeren in de garage onder het hotel.