Faciliteiten

Ultiem ontspannen

Floaten bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Op dit moment zijn we druk bezig met het renoveren van onze wellness ruimte. Wél is onze eerste floating ruimte al geopend! Gewichtloos zonder prikkels drijven in een magnesiumbad. Klinkt heerlijk toch? 

Wist je dat één uurtje floaten gelijk staat aan 5 uur slaap? Dit is de perfecte powernap als je je uitgeput, lusteloos en slapjes voelt. Je bent helemaal opgeladen en voelt je als herboren! 

Floaten is de perfecte manier om volledig tot rust te komen. Door minimaal twee keer per maand te floaten zullen de onderstaande positieve punten het meeste effect hebben: 

  • Werkt stressverlagend
  • Ultieme ontspanning van lichaam en geest
  • Bevordert herstel na lichamelijke top prestatie 
  • Draagt bij aan een goede nachtrust 
  • Boost je vitaliteit
  • Een moment voor jezelf

Wist je dat floaten zeer goed is tijdens de zwangerschap? Tijdens de zwangerschap heb je extra magnesium nodig voor de groei van je baby. De baby onttrekt magnesium waardoor er eerder zwangerschapskwaaltjes kunnen ontstaan. Tijdens het floaten worden je rug en bekken ontlast en ervaar je volledige ontspanning. We adviseren 4 weken voor de uitgerekende datum niet te floaten. 

Kraakhelder floaten

Bij ons ben je verzekerd van floaten in kraakhelder water met optimale hygiëne. Na elke floatsessie wordt het water weggepompt en volkomen gereinigd. Doordat wij het meest geavanceerde hightech reinigingssysteem gebruiken onderscheiden wij ons van de meeste andere floataanbieders. Om de beleving compleet te maken zitten er LED-lampen en muziek in het floatbad voor een rustgevende ambiance. Om te kunnen voldoen aan al jouw wensen is het zelfs mogelijk om je eigen muziek aan te sluiten. 

Reserveer een floatingsessie bij het Van der Valk Palace Hotel hier:

Reserveer hier

Welkomstaanbieding

Stap binnen in een wereld van totale ontspanning en laat je betoveren door onze onweerstaanbare welkomstaanbieding! Ervaar de magie van onze SOLO 60-minuten sessies en drijf weg in een oase van rust en sereniteit. Maar wacht, er is meer! Boek deze week nog een 3-rittenkaart voor slechts 99,- euro in plaats van 135,- euro! En voor degenen die samen willen ontspannen, hebben we goed nieuws: onze DUO 3-rittenkaart is nu verkrijgbaar voor slechts 144,- euro in plaats van 180,- euro. Mis deze kans niet om te genieten van een hemelse ervaring tegen een onweerstaanbare prijs!

Wilt u gebruik maken van deze fantastische aanbieding? Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen naar spa@noordwijk.valk.com om uw reservering te maken! Het is zo eenvoudig als dat! Dus waar wacht u nog op?