Beleef het voorjaar in Noordwijk

De lente in Noordwijk is de mooiste tijd van het jaar. De bollenvelden staan vol met kleurrijke tulpen en hyacinten, en de stranden worden weer drukker. Voor veel mensen is het voorjaar dan ook de perfecte tijd om eropuit te trekken en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. In Noordwijk zijn er tal van activiteiten te doen in de lente, zoals fietsen door de duinen, wandelen over het strand of een bezoekje brengen aan Keukenhof om de kleurrijke bloemen te bewonderen. 

Combineer uw bezoek aan de Bollenstreek met een overnachting in Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Na een zonnige lentedag kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en culinair genieten in ons restaurant: Vloed. Reserveer vandaag nog je overnachting in Noordwijk en ontdek de schoonheid van deze charmante kustplaats. 

Ook bieden wij verschillende arrangement aan in deze periode zoals:

Bekijk alle arrangementen 

Strand Noordwijk

Noordwijk is een van de populairste badplaatsen van Nederland. Het strand is daarbij ook één van de mooiste plekken van Noordwijk. Een lang en breed strand met tal van voorzieningen. Het is ook erg populair bij watersporters, zoals windsurfers en kitesurfers. Het Van der Valk Palace Hotel bevindt zich op loopafstand van het strand en is daarom de perfecte plek voor een weekendje weg in Noordwijk.