Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Vier de kerst

Kijkt u ook zo uit naar het gezellig samen zijn? Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de hele familie! Met onze feestelijke kerstdiners maken we er een geweldige belevenis van. Natuurlijk komt de Kerstman ook bij ons op bezoek en is er genoeg te beleven voor de hele familie!

Onze speciale Van der Valk Kerstarrangementen bieden een luxueuze en zorgeloze kerstervaring. Combineer het kerstdiner met een comfortabele kerst overnachting en geniet van de ultieme ontspanning. Ons hotel is prachtig versierd, en er is volop entertainment voor zowel jong als oud.

Waarom niet kerst aan de kust vieren? Ons hotel in Noordwijk biedt een betoverende combinatie van strandwandelingen en kerstgezelligheid. Geniet van de frisse zeelucht en kom daarna lekker opwarmen met een kop warme chocolademelk in ons sfeervolle hotel.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot kerst, dan kunt u mailen naar info@noordwijk.valk.com of bellen naar +31(0)71 365 3000. We kijken ernaar uit om u en uw familie te verwelkomen voor een onvergetelijke kerst bij Van der Valk!

24 & 25 december

Deluxe dinerbuffet

Kerst staat bekend om gezellig samen eten en het liefst met al uw vrienden en/of familie. Wat is er gezelliger dan samen deze kerst genieten van een deluxe kerstbuffet bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Boek nu met overnachting of ga voor ons kerstarrangement.

Geniet van de kerst aan de kust

Kerstarrangement

Kerst staat voor gezellig samen zijn met je dierbaren. Vier de kerst aan de kust bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Bij ons kerstarrangement wordt u volledig in de watten gelegd en ontvangt u een kerstattentie. Geniet naast de kerstactiviteiten van onze prachtige omgeving.

Ervaar ultieme ontspanning tijdens de kerst bij onze YUMI Spa & Wellness. Ervaar de magie van magnesium tijdens behandelingen zoals floaten, massages en de magnesium experience. Magnesium vermindert stress, ontspant spieren, bloedvaten en zenuwstelsel, en geeft een energieboost. Perfect voor een ontspannen kerst.

Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk biedt een prachtige omgeving, ook in de winter. Ontdek de winterse charme van Noordwijk aan Zee, met zijn rustige stranden, sfeervolle wandelroutes en gezellige cafés. Ontdek musea, geniet van shoppen in de buurt, Leiden of The Mall of the Netherlands. Beleef een onvergetelijke wintervakantie bij ons!