De Tulperij Voorhout

Ga een uurtje op excursie bij de Tulperij in Voorhout! Geniet van de tulpenvelden en de showtuin samen met Daan of Anja en stap in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen, hyacinten en dahlia’s.

Het voorjaar is de tijd van de tulpen, narcissen en hyacinten. Tijdens een excursie krijgt u alles te horen over het groeiproces van de bol en de bloei van de fascinerende tulp. De bloem waar iedereen zo gek op is en graag mee op de foto gaat. Uiteraard krijgt u ruim de kans om die felbegeerde foto’s te maken tussen én van de bloemen. Een belevenis om voor altijd vast te leggen. De Tulperij is ook te bezoeken om uw eigen bos tulpen te plukken en van de tuin te genieten.

In het najaar draait de Tulperij om de dahlia’s. De showtuin staat vol met ruim 600 soorten dahlia’s. Deze dahlia’s zijn van de kwekers uit de streek. Luister naar de verhalen over de dahlia’s en leer alles over deze bijzondere bloem. Vergeet ook niet je eigen bos bloemen te plukken in de pluktuin.

TIP: De Tulperij is een heerlijke tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht. Geniet daarbij van een huisgemaakt stuk taart en een kop koffie. Huur uw (elektrische) fiets bij het hotel.

Vanaf 12 augustus 2023 is de Tulperij geopend en stelen de dahlia's de show. Toegang tot de Tulperij is gratis.

Voor meer informatie over de Tulperij klikt u op de knop hieronder.

Meer informatie